GLOSA: Přednádraží – propagování černého rasismu a aktivisti s pomateným rozumem

Iniciativa Otrokem rasy chystá v Ostravě demonstraci, aby se obyvatelé domu na ulici Přednádraží nemuseli vystěhovat, dále podle Imricha Horváta, chtějí demonstrovat za to, aby město vyklidilo byty, které by pak poskytlo nepřizpůsobivým obyvatelům, jedná se převážně o cikány. Ono nestačí, že zlikvidovali nádherné domy na Přednádraží, musejí vybydlovat a ničit další byty a celé domy.

Police se v tomto případě chová taky velmi rasisticky, jelikož majitel domů na Přednádraží podal trestní oznámení na lidi ve svých domech a taky návrh na policejní vystěhování. Zatím to policie „šetří“, ač rozhodnutí o tom, že domy jsou neobyvatelné, je staré skoro rok. Nezbývá nežli konstatovat, že tento postup policie je rasistický, jelikož policie neměří všem stejným metrem. Být podobné požadováno na někoho z většinové populace, tak by se policie mohla přetrhnout.

Navíc ostravský šašek z Indie ze sdružení Soužití přišel s geniálním nápadem. Chce od Roztočila domy na Přednádraží zakoupit. Za jaké peníze je chce koupit, když žádné nemá a z Indie přišel k nám propagovat černý rasismus s ranečkem na zádech? Odpověď je jasná. Zase za naše peníze, které vyžebrá od státu, aby mohl dál propagovat černý rasismus a Českou republiku pomlouvat u OSN, jací že tady jsou rasisti.

Protože podle Kumara nestačí toto etnikum jen živit, šatit a zajišťovat jim ubytování, nechat je krást a netrestat je za kriminalitu rovným metrem. Podle představ Kumara bychom se jim měli ještě klanět a děkovat jim, že nás obohacují jejich antikulturou.