Bude noblesní Schwarzenberg prodávat lidské orgány “českých nevolníků a prasat”, aby zatáhl státní dluh?

Začíná další turistická sezóna za časů hospodářské krize v ČR a EU a zatímco jiné státy se snaží přilákat turisty, jak se jen dá, tak Nečasova administrativa s ministrem zahraničí Schwarzenbergem a Kalouskem u kormidla financí dělá pravý opak – pomocí nesmyslných víz a daní odpuzuje potenciální návštěvníky.

Například Pařížská ulice v Praze měla být už dávno podle původních záměrů architektů prodloužena až k Václavskému náměstí a na ní mohly útočit davy čínských turistů hrnoucích se z Havlova letiště přímou linkou Peking – Praha. Nic z toho bohužel není pravda a tak se tržby nezvětšují.

Rovněž odbyt našeho strojírenského a dalšího průmyslu poněkud vázne, podle posledních statistik počet nových zakázek dokonce klesá, ale Karel trvá na tom, že v bráně k Jižní Americe v Caracasu mít zastoupení prostě nebudeme… Není divu tedy divu, že popiulární agregátní ekonomický ukazatel HDP neroste a neroste.

Vzniká otázka, kde vezme Kalousek, resp. jeho nástupce (zřejmě expert ČSSD Jan Mládek) oněch 350 miliard Kč, které slíbili na záchranu eurozóny? Budou prodávat lidi na orgány kosovské mafii, kterou Karel tak miluje a ona jeho?

Zdroj: EUserver.cz