Žihadlo tupým, sádelnatým, retardovaným Američanům

Bostonský útok zase ukázal jak je na tom většinový obyvatel Spojených států amerických. Je to podprůměrný a středně duševně retardovaný jedinec, pro kterého jsou základní priority jen tři: Jíst, bavit se a pořádně se vysrat! Nesmíme se proto divit, když američtí novináři nevědí jaký rozdíl mezi Čečenskem a Českem. I u nás jsou novináři nepříliš inteligentnější, nežli průměr populace. Někdy mám dojem, že musejí být ještě hloupější, aby mohli stále s lidí dělat hlupáky. Proto americký novinář je taky jen balík z buranova, který zná jen svůj svět, co mu končí za zápražím jeho domu.

Co si myslet o národě, který nezná zeměpis a o Evropě si myslí, že je to něco jako Atlantida, že byla a nikdo ji už nemůže najít. Co si myslet o novinářích z města, kde působí Jaromír Jágr a geniální plastický chirurg Bohdan Pomahač a neznají rozdíl mezi Čečenskem a Českem? Co si myslet o národě, který si zvolí za prezidenta největšího komunistu dnešní doby, jen aby měli plné své tlusté pupky?

O takovém národě si můžeme myslet jen jedno, že je podprůměrně mentálně retardovaný do takového stupně, kdy jej zajímá jen první úroveň Maslowovy pyramidy, tedy jen potřeby živočišné. Americký lid je díky své omezenosti zralý apokalyptického konce. Ostatně Satan je už v bílém domě.

Satan z Bílého domu