GLOSA: Demokratický Nečas se vypořádává se stranickou opozicí

Předseda ODS Petr „Nagy“ Nečas využil humbuku kolem 28 kreténů ze Senátu, kteří se rozhodli mazat prezidenta Klause svými výkaly, a v ODS způsobil odporný precedent. Ač v souladu se stanovami, ale zcela nedemokraticky zrušil oblastní sdružení strany, tím že těmto organizacím byly vedením strany odebrány licence, a tak oblastní sdružení zanikly. Tento vzkaz je jasný, podle bolševického: „Kdo nejde s námi, jde proti nám!“ Gynekolog na pražském magistrátu má zase chvilku čas na šířené toxické politiky.

Tyto kroky jasně ukázaly jaké smýšlení je v Nečasově hlavě a ve vrcholném vedení strany. Místí sdružení obvinili z náboru mrtvých duší, toto neprokázali, ale o zrušení rozhodli. Taková urválkovská metoda 50.tých let. Na místo zrušených sdružení budou založena nová sdružení, a jak řekl předseda ODS, tyto sdružení založí prověření „soudruzi,“ tak by fungovala dle jeho představ.

Je to varovný signál všem členům ODS, jelikož strana pomalu neumírá, strana velmi rychle páchá sebevraždu. Jen bolševická demokracie umožňuje, aby většina jednoho hlasu rozhodovala o menšině jednoho hlasu. Svobodný republikánský systém založený na demokratických principech se snaží, aby mezi většinou a menšinou byl konsenzus. Pokud od takových principů ODS ustoupila, tak nemá právo na existenci jako strana pravicová a levicových stran, včetně fašistické TOP 09, máme habaděj.

Proto na závěr je třeba doufat, že se z letargie členové ODS proberou a Nečase a jeho poskoky, Svobodu, Pospíšila a jiné levičáky vykopou. Ono stát na židli s oprátkou okolo krku, ještě neznamená, že si musí tu židi podtrhnout. Ještě je čas, si to rozmyslet a doufat, že nastane pro ODS nový čas, kdy u toho nebude Nečas.