Václav Havel by protestoval proti uvěznění Tommyho Robinsona

Následovníci zapomínají na své modly, bohy a vzory. Co dělají havloidi po uvěznění Tommyho Robinsona, který patrně čelí nyní v britské věznici i možnému zavraždění rukou mu-slimáků? Těmi mu-slimáky na jejichž zločiny upozorňoval ve své novinářské práci. Nebyl by první obětí – Kevina Crehana, politického vězně, který byl odsouzen jen za to, že pohodil slaninový sendvič přes zeď mešity, radikální mu-slimáci ve vězení zavraždili a nikdo je nesoudí. Co dělají havloidi? Nic, nebo to schvalují.

Václav Havel

Ovšem za to vše se budou smažit v pekle, jelikož jejich bůh Václav “navždy” Havel by sice asi smrt Kevina Crehana nezaregistroval, jelikož by nebyl opilý a ani by se ve zvratcích a po Sašovi V. neválel, ale byl by zaneprázdněný vyššími duševními úvahami, kdy tak by spoléhal na své následovníky, věrné havloidy, že tito by jej upozornili, že ve světě jeho humanity, kdy s Dalajlámou se oba vznášejí jako svatí na obláčku, je možné, že člověka uvězní, za to že pohodil slaninu u zdi a pak takový je ve vězení zabit.

Protestoval by. Havel by protestoval. Prvně by ze své Knihovny VH tyto nepravé modloslužebníky vyhnal i s jejich kupčením s vírou, tak jak to Kristus udělal, než jej kšeftaři s falešnou vírou nechali ukřižovat. Protože by se o smrti Kevina Crehana dozvěděl, až po té, co byl novinář Tommy Robinson, který svou práci dělal a na kriminální zločiny upozorňoval, odsouzen k vězení na základě účelové kriminalizace, tak jak si to Havel z doby temných bolševických pamatoval a na vlastní kůži vyzkoušel. Dozvěděl by se, že stejný osud Tommyho možná čeká a možná ještě krutější, jelikož on neházel slaninou, ale ukazoval zvěrstva sexuálních mu-slimáckých násilníků, pedofilů a jiných úchylů, ve službách Satana Alláha.

Ihned by běžel, co by mu jeho plíce stačily k britské ambasádě, aby se tam přivázal ke dveřím a protestoval by proti totalitě, diktatuře a proti cenzuře a protestoval by držením hladovky, u těch dveří britské ambasády, za svobodu slova, postojů, myšlenek a své víry ve vyšší svobodu člověka a jeho lidská práva. Ale kde jsou jeho následovníci? Kde jsou havloidi? Oni neprotestují… Zřekli se odkazu svatého Václava “navždy” Havla a tím jej zostudili a znesvětili. Zabili.

Vidím Václava, jak drží se klepadla u dveří britské ambasády a stává se minulostí, jelikož jej zradili následovníci jeho sekty. Zradili jej havloidi. A Havel není už navždy a už není ani “vJečný”, ale je mrtvý…