Irácká demokracie vyspělejší než španělská?

V posledních týdnech se uskutečnila dvě referenda, která byla tzv. demokratickým světem odsouzena, ačkoliv lidové hlasování je nejvyšší projev demokracie jako takové. Zákaz referenda je jen demokratura, která hraničí s totalitou, či diktaturou. V západním světe je to diktatura plutokracie.

Radek Velička

Ovšem pokud srovnáme průběh referenda v iráckém Kurdistánu, které bylo označeno jako bezpečností riziko pro daný region a všechny velmoci, či regionální velmoci, včetně samotného Iráku, toto referendum odsoudily a bylo doporučeno jej provést, vyjma Izraele, s tím co se děje v Evropě, tak je to neporovnatelné.

Kurdské referendum proběhlo a nyní Kurdové zůstali sami, jelikož centrální vláda nechce o výsledku jednat, ale v regionu, kde je smrt a zranění na denním pořádku, k násilí nedošlo.

Naopak v Katalánsku španělská policie fašistické vlády v Madridu spustila brutální policejní násilí, kdy se střílelo do voličů gumovými projektily. Deviantní hovada v policejních uniformách přivezena z celého Španělska brutálně bila voliče. Katalánský velitel policie totiž odmítl provést příkazy fašistické vlády z Madridu, tak dovezli hrdlořezy z jiných koutů země.

Takto asi bude vypadat i společná Evropská armáda? Když se vzbouří Bulhaři, tak je budou masakrovat Němci. Když se vzbouří Němci, tak na ně nasadí koho? Bruselská říše je v křečích a krysa v koutě prská a kouše. Smrt EU.