Babiš lže až se mu od tlamy práší a volové mu to baští

Jen opravdu krátce, jelikož už o tom bylo řečeno a napsáno moc, tak proto v krystalicky čisté podobě a jednoduchosti. Babiš je lhář, to není nic nového, ale nově šíří i falešné zprávy typu fake news.

Andy Babiš

Babiš prohlásil, že o udavačském serveru v rámci EET nevěděl, že to byla horlivá aktivita podřízeného. Jenže vloni se tím chlubil. Volič Babiše, tedy babišpóvl, mu věří. Musí, je tupý, více než si myslí.

Babiš nechá rozšířit falešnou zprávu, že výběr tržeb za určené období v roce 2015 ve srovnáním výběru tržeb za rok 2016 v rámci EET v restauracích narostlo o 100 %. Pozor. Toto není lež. Je to falešná zpráva, která manipuluje. Je to babišova propaganda vychvalující EET.

Proč to není lež? V roce 2015 nebylo EET, tedy výběr tržeb byl 0, tedy slovy do písmene: nula – tržby se podle daňového zákona nevybírají, jen se přiznávají daně, po odečtení nákladů. V roce 2016 v prosinci bylo EET a tržby se evidovaly, takže pokud by EET evidovala byť jen jednu korunu českou, tak by byl nárůst 100 %.

A voliči Babiše tleskají, jelikož mají v lebce místo mozku kobylí lejno, tak je i takový přivandrovalec ze Slovenska obalamutí, jako drotár či cikánských handlíř s koňmi. Asi na takové úrovni je právě pánko Babiš.