ČT ignorovat nebo rovnou zapálit?

Takže zase nám běží předvolební kampaň, kterou manipuluje svými debatami Česká televize, která nedává prostor všem kandidujícím subjektům a tím narušuje svobodou politickou soutěž, když jedny zvýhodňuje nad jinými.

Ilustrační snímek

Ilustrační snímek

K řečnické otázce v titulku: Zapálit určitě ne, jelikož je třeba Českou televizi zrušit a její majetek rozprodat, volné frekvence nabídnou soukromým subjektům a tím zajistit, aby zločinecká a štvavá televizní vysílačka již nemohla šířit lži, propagandu a manipulace. To vše za naše peníze a proti nám.

Argumenty a výmluvy vedení ČT, jako i tlampačů propagandy, kteří si v rámci ČT říkají redaktoři, novináři či moderátoři, že nelze uskutečnit debatu všech kandidujících subjektů, jelikož jich je moc, jsou lži. Taky to je jen pouhá výmluva. Pokud neumějí uspořádat rovnou debatu, tak ať nedělají raději nic, pokud by nechtěli narušovat průběh voleb a předvolební kampaně.

Ovšem oni to dělat musejí, jelikož úkol zadavatele zní jasně: Všechny politické subjekty, které nabízejí občanům alternativu proti žumpě politických stran hlavního proudu, je potřeba umlčet. Média dnes ve většině neinformují, nýbrž šíří lži, manipulace a propagandu vládnoucích politických subjektů a politické třídy. Je jedno, kdo je ve vládě a kdo v opozici, jelikož veškeré toto zlo páchají na příkaz Bruselské říše.

Jak z toho ven? Nejlepším způsobem je Českou televizi jako subjekt zcela ignorovat a zahájit občanský protest tím, že většina občanů z mozkem v hlavě přestane platit výpalné z hlavy pro ČT. A pak se budou divit.