Je politikaření Jiřího Vítka založeno na lži? Třeba se od něj dozvíte, že mohu i za sucho, nebo morové rány

Dlouho jsem se tak nezasmál, jako včera. Málem jsem se válel smíchy po podlaze v pracovně. Proč? Dozvěděl jsem se, že mám mít údajně nového kamaráda. A koho? Víta Bártu… Toho z ABL a pak VV. Jestli to, pane Bárto, čtete, tyto řádky, tak se asi také skoro válíte smíchy po zemi, že?

Jiří Vítek - Háje | foto: facebook (Patrioti ČR)

Jiří Vítek – Háje | foto: facebook (Patrioti ČR)

Pohádky z Jiříkovy kapsy

A kdo je autorem této pohádky. Tak autor bude někdo tajemný v pozadí, kdo nemá se stranou Jiřího Vítka Patrioti ČR nic společného a jeho zájmy jsou zcela jiné, ale partaj typů Patriotů pro své nekalé rejdy potřebuje. Kdo to je a jaké to jsou rejdy? To se veřejnost určitě brzy dozví, až celá bublina kolem spolku nic neznamenajících politických figurek ze strany Patrioti splaskne.

Dementujeme řeči Jiřího Vítka, který připomíná politického neandrtálce a měl tvrdit, že má redakci našich novin má pod kontrolou

enže právě zmíněný Jiří Vítek měl tuto pohádku šířit. A jak jsem se to dozvěděl? Není ničím tajemným, že novináři komunikuji s různými lidmi. O tom je jejich práce. A člověk, kterého nějaký čas znám, se mě ptal: „Mohu mít upřímný dotaz? Jak to je s Tebou a Vítem Bártou?“ Smích jsem nemohl dlouho udržet, ale odpověděl jsem, že jsem pana Bártu nikdy neviděl, neznám jej, nikdy jsem s ním nemluvil, nepsal mu, ani on mě.

Předsedu Patriotů asi o koule připravil Muž s hnědou bundou, ale jako strana jsou překvapeni ze Stropnického. Jak dlouho? Než někdo zase udělá bu, bu?

Na to přišel ještě větší záchvat smíchu: „Mluvil jsem s někým s BPI (nechtěl uvést s kým), ať se s tím problémem obrátí na Tebe. A on jak slyšel Tvé jméno, tak málem dostal infarkt. Vždyť právě Velička, to je přeci kamarád Báry. Říkal to Jiří Vítek,“ řekl mi můj známý, také novinář. A já se už válel po podlaze a smích jsem nemohl zastavit. Prostě to nešlo a nešlo.

Je lež základním politickým principem Patriotů ČR?

Nyní je nutné vše zasadit do časového rámce. Jiří Vítek podle jiných zdrojů roznášel po Praze informace, kdy měl tvrdit, že naši redakci má on pod kontrolou. Pak jeho politické kroky, které páchal, se ukázaly, že zapáchají. Tak naše noviny o tom informovaly. To se Jiřímu Vítkovi asi nelíbilo. V očích určitých lidí, byl najednou za lháře, navíc, když tuto informaci o ovládnutí naše redakce politickým „supermanem“ Jiřím Vítkem kolega dementoval.

Pak se objevila informace, že Patrioti ČR se snaží rozvrátil Úsvit s Blokem proti islámu, když Karla Fiedlera nalákali na neexistující finanční podporu, kterou si sice nevymysleli a svět on ní slyšel a možná i to konto viděl, ale určitě není určena na to, co si hlupáci v Patriotech myslí. O tom jsem informoval večlánku, kde jsem se mimo jiné i ptal, zda Patrioti ČR nebudou takovou tasemnicí české politické scény.

Budou Patrioti ČR tasemnicí české politické scény? Mají touhu ulovit poslance Karla Fiedlera, který opustil Úsvit?

A pak přišla tato informace, že jsem kamarádem Víta Bárty. Jirko Vítku, když si už vymýšlíš nějaké hlouposti, které podle mých zdrojů máš údajně šířit, tak si vymýšlej něco co by bylo snad uvěřitelné, že třeba … já nevím co… Ale takto ze sebe dělá hlupák, snad ještě většího pokud jím pro někoho jsi. Dáváš se do kupy s lidmi, o kterých toho moc nevíš, nebo spíše vůbec nic a nejsou to lidé, co ti zajistí prospěch, spíše můžeš plakat pak nad „výdělkem.“

P.S.: Ale jedno mě prý spojuje s Vítem Bártou – On vymyslel (údajně) Jiřími Vítkovi název strany Patrioti ČR a logo, co nyní Patrioti ČR používají – plamen trikolory, jsem navrhl já, ale pro OKstranu.