Gottwald a Babiš jako rodní bratři, kteří uctívají třídní boj

Jako nekomunista Vás dnešní den nebudu obtěžovat antikomunistickým žvaněním, že za úplně vše na světě, v dnešní době, mohou komunisté. Ti toho mají na svědomí dostatek, ale jejich partaj je již mimo hru. Dnes škodí různí jiní bolševici, které nejsou členy žádné české komunistické strany.

Gottwlad - Babiš - lidské zrůdy třídního boje

Gottwlad – Babiš – lidské zrůdy třídního boje


Rozdíly mezi Klementem Gottwaldem a Andrejem Babišem nehledejte. Je to zcela zbytečné, oba to jsou lidé hloupí, kteří ovšem svým nadbytkem ega vše dohánějí – svou až zvířecí primitivnost, tak maskují. Jejich největší zálibou je ovšem škodit, rozehrávat hry a boje k likvidaci společenských tříd. Kam došel třídní boj komunistický pod praporem rudým za přispění Gottwalda, to víme – vraždy, zlodějiny, vyhánění rodin z domů, statků a z gruntů, jako i likvidace živnostenského stavu.
To co páchal Gottwald jako nepříčetný duševní mrzák a lidská zrůda, to právě také chystá, patrně i stejně duševně postižený, Andrej Babiš. EET, kontrolní hlášení a všemožné nesmysly, které jeho ministerstvo vymýšlí je stejný třídní boj jako ten komunistický. A bude také vraždit, vyhánět lidi z domovů a likvidovat jim budoucnost, to pěkně ruku v ruce s exekutorskými prasaty.

I Gottwaldovi věřily masy tupých volů, krav a debilů, tak jako Babiš má za sebou stejné stádo imbecilních závistivců, kteří než by sami uspěli, tak budou závidět jiným. Tradičně po česky – Já mám hovno, tak i Ty budeš mít hovno. Ano, nikdo jiný nemže politické hnuté (pohnutí) ANO volit. Kdo volí darebáka, je sám darebák.