Žihadlo zločinecké justici: Kdyby jen dvojí metr, ale zločinně populistické rozsudky?

Tak včera se zase justice vyznamenala. Po včerejšku více, jak jindy platí slovní spojení o justiční mafii. Sračkometaři z Janouška udělali zloducha, tak k němu i jako ke zloduchovi přistupovala justice a byl souzen exemplárně. Jsi Janoušku na základě všelijakých mediálních pomluv největší lup na planetě, tak ve stejné věci dostaneš nejtvrdší trest. Přejetou ženu ji odškodnil, ale půjdeš bručet na 4,5 roku do lochu. Nemohli jsme Tě odsoudit za nic jiného, tak tady si to sežer.

VRV-II

Je jedno, že v obdobných případech jsou tresty nízké: Opilý motorkář ujíždí před policií, zabije člověka a ostane 2,5 roku. Dara Rolins taky odešla za zabití skoro bez trestu, snad jen s podmínkou. Ale Ty se jmenuješ Janoušek, tak proto, ač jsi nikoho nezabil, ale najel jsi do ní opilý, tak dostaneš 4,5 roku. Česká justice plní patrně na objednávku roli špinavé děvky.

A prodejné děvky – presstitutky a davy podřadných mají vánoce. A co spravedlnost? Tak jako vždy. Leží v blátě pošlapaná a znásilněná jako poslední onuce.