Žihadlo Schwarzenbergovu hovínku Langšádlové

Poslankyně Langšádlová je hloupá a nebo totálně vylízaná. Kdo jí vylízal a na kterých partiích těla, nechť posoudí laskavě čtenář sám. Redakce se staví za názor, že má mozek dočista vylízaný, jelikož její prohlášení, že Rusko se postavilo za Islámský stát, a že nechce bojovat proti radikálnímu islamismu je asi tak hodnověrné prohlášení, jako by je učinil pacient uzavřeného oddělení psychiatrické léčebny. Nebo si poslankyně Langšádlová myslí, že takové hovadiny může šířit, a že jí navíc někdo uvěří. Asi jo volič TOP 09 je “Lojza” s totálně vylízaným mozkem jako samotná poslankyně. Právě Rusko začalo jako první potírat radikální islamismus v Čečensku a to ještě za Jelcina.

VRV-II

Co řekla Lanšádlová pro Parlamentilisty.cz v rozhovoru? “Především mne v tuto chvíli zarazil postoj Ruska k situaci na Blízkém východě, kdy chce bránit expanzi Islámského státu. Protože si myslím, že jde o jedno z obrovských rizik nejbližších let, měli bychom i tam napínat svoji pozornost. Tak mě to zaskočilo, že Rusko se postavilo na obranu islámu,” řekla ta co při zrnění v TV si myslí, že se podává večeře.

Nevážená a hloupá poslankyně, poslouchejte:  Putin odmítl snahy USA bombardovat svrchované území Sýrie, které avizoval Vás blbeček a vzor Hussein Obama. Toto není podpora Islámského státu, toto je ctění mezinárodního práva. Samotný Al-Asad vyzval Obamu, že klidně bude spojencem USA v boji s Islámským státem. To Obama odmítl. Takže kdo podporuje islamisty, Obama nebo Putin?

USA islamisty Islámsého státu zbrojili, aby bojovali proti Sýrii. Obama platí patrně Islámský stát, aby eskalovat konflit do situace, aby mu možná prošel vojenský útok na Sýrii a mohl odstranit prezidenta Assada. Nic víc za tím není. Toto je podlá taktika USA, kterou hloupá Langšádlová podporuje.

Takže hloupá poslankyně, vytáhněte si hlavu ze Schwarzenbergovy zadnice a začněte myslet, teda pokud Vám po vylízaní mozku, ještě nějaký rozum zbyl, či jste jej vůbec kdy měla. A hlavně pozor neklovejte moc do misky se zrním, to co máte mezi očima není zobák, ale frňák.