Zlé Rusko likviduje v Sýrii teroristy a hodní Američané v Afganistanu vraždí děti a lékaře

Co více dodat? Inteligentní čtenář pochopí, blb s vymytým mozkem nechápe, ani když do zdi narazí. Vždyť stačí jen ten titulek plný ironie: „Zlé Rusko likviduje v Sýrii teroristy a hodní Američané v Afganistanu vraždí děti a lékaře.“ Ale přeci jen pár slov.

Vladimir Vladimirovič Putin - Prezident Ruské federace

Vladimir Vladimirovič Putin – Prezident Ruské federace

Dnes válka probíhá novým způsobem, ne že by to byla novina, při každé válce jako první umírá pravda a lež nastupuje svou nekonečný život. Jelikož dějiny a „pravdu“ píšou vítězové a je jedno, že to obzvláště bývá lež. Ale proč Američané zuří nad legitimním zásahem Ruské federace proti teroristům v Sýrii?

Je to jednoduchá. Spojené státy přišly globálně o patent na rozum s tím, že již nemohou diktátorsky určit: Kdo je terorista a kdo ne. Rusko má v plánu jen zopakovat Čečenský scénář: Zlikvidovat všechny teroristy, tedy i ty podporované Američany.

Patent na rozum

imbecilní prezident Francie

Evropská unie směšně ústy francouzského imbecilního prezidenta Hollada vzkázala do Moskvy: „Bombardovat můžete jen Islámský stát.“

Mentálně zdegenerovaný americký senátor John McCain zase přiznal, že ruské letectvo likviduje i teroristy vycvičené CIA, kteří bojují proti legitimní vládě Sýrie, jelikož vláda Sýrie je uznána OSN jako legitimní. Proto jakýkoliv ozbrojený bojovník, který válčí proti vládním jednotkám je podle mezinárodního práva terorista.

Degenerovaný McCain

Logicky to se Američanům líbit nemůže, jelikož ve zmatku na blízkém východě funguje jednoduchá taktika: Nepřítel mého nepřítele může být mým spojencem. Což značí, že „legální“ teroristé, které vycvičila CIA, vyzbrojily je Spojené státy a dodaly jim finance, vesele operují a koordinují své akce s Islámským státem v občanské válce proti vládním jednotkám Sýrie.

Ruská federace v rámci transparentnosti netají nic. To je další americká noční můra. Zveřejňuje videa z bombardování, podává otevřené informace a toho se Spojené státy děsí, jako čert kříže, jelikož vyjde na světlo světa pravda. „Spojené státy jsou spojencem IS,“ řekne pravda objektivity.

Kouzlo nechtěného

Barack Hussein Obama

Ihned po započetí ruských náletů na pozice teroristů na žádost legitimní vlády Sýrie se spustila hysterický propaganda Západu.

„Rusko nebombarduje IS, Rusko brání Asadův režim a likviduje opozici, vraždí civilisty a děti,“ hlásí západní agentury, média a politici. Jen to má vše malou chybu. Propaganda nemá důkazy, proto to je jen propaganda.

A v tom svět obletí zpráva: „Americké letectvo při bomardování pozic Talibanu povraždilo v Kudúze šestnáct lidí, z toho tři děti a zbytek byl personál a lékaři civilní nemocnice, kterou v Afgánském městě provozovala humanitární organizace Lékaři bez hranic.“

O tom média šířící protiruskou propagandu v rámci Sýrie informují jen jako o omylu s tím, že má vystačit omluva generála SS (Spojené státy), který za všechny podobné akce v Afganistanu odpovídá.

Generál SS John Campbell se za útok na nemocnici Lékařů bez hranic omluvil. A aby tomu dali korunu, tak Američané vydali kachnu, že nemocnici měl Talibán užívat jako živý štít. Důkazy? Zase žádné nejsou.

Vláda Spojených států se utopí v bažině lží a nebo po vzoru Roberta Kennedyho bude zavražděn další prezidentský kandidát

Donald Trump

Republikánský nominant na prezidentského kandidáta Donald Trump vyjádřil svoji podporu ruským snahám v boji proti Islámskému státu, kdy se tak postavil na stranu Vladimira Vladimiroviče Putina a Bašára al-Asada.

To je tvrdá rána pro americkou propagandu. Je jedno, jak to Tump myslel, ale důležité je, že je to nepopulárnější kandidát na prezidenta. Dokonce by jej volila i část Demokratů, šušká se v kuloárech americké politiky.

Spojné státy se utápějí v dluzích a jejich diktátorská pozice v globální politice vytvořila širokou alianci odporu k americké zahraniční politice, kdy více jak půl světa nesouhlasí s postoji americké vlády.

Bobby Kennedy umírá

Do toho vstoupil Trump, který Američanům slíbil nižší daně, stažení Spojených států z role globálního policajta a vytyčil boj proti ilegálům, kdy stanovil svou vizi: Amerika se musí obnovit a opravit.

Nyní by měl miliardář a realitní magnát uvažovat o vlastní bezpečností agentuře, aby jej ochránila, pokud nechce skončit jako obdobně populární, ač demokrat, Robert Francis Kennedy, familiérně nazýván velkou částí Američanů jako Bobby. Trump by se měl vyhýbat otevřeným automobilům a hotelovým restauracím.