Je Člověk v tísni organizace zločinecká a podporující islámský terorismus?

Člověk v tísni je především nevládní neziskovka, kterou stvořili havloidní podnikavci z okolí Havla – Šimon Pánek a spol. při České televizi. Má s Havlem Šimon stejné zkušenosti jako Saša Vondra, který si tak vysloužil (může být i přesmyčka slova) až místo velvyslance ve Spojených státech? Zpět k Člověku v plísni, pardon v tísni. Podle jejich tiskové zprávy přivezli na léčení nějaké bojovníky ze Sýrie.

Sociolog Petr Hampl v pravidelném Pohledu sociologa, tuto tiskovou zprávu komentuje: „Žádný humanitární důvod nemůže ospravedlnit podporu těch, kdo se zapojili do bojů proti syrské sekulární vládě,“ kdy dále se ptá zda to jsou bojovníci Al-Kajdy nebo Islámského státu.

V Sýrii bojují proti Assadovi teroristé; stejní jako v Libyi nebo Iráku, nebo v Nigérii

Podle informací z arabského světa si Al-Kajda stěžovala na to, že jí Islámský stát ničí a likviduje, že je moc dominantní. Špatná nebo dobrá zpráva? Ještě horší než špatná, jelikož zlo je vymetáno ještě větším zlem. Kurdové mají dokonce informace, že Turecká armáda podporuje Islámský stát. Nic nového. Islámský stát, je projekt amerických tajných služeb.

Islámský stát se rozšířil právě ze Sýrie, kde byl CIA vyroben, aby se pokusili svrhnout tamní sekulární vládu Bašára Assada, tamní zločinci byli podle dobře informovaných zdrojů cvičeni přímo na půdě Spojených států a pak vyslání organizovat za peníze a při vyzbrojení ze strany Američanů povstání proti Assadovi – vzor „Barevná revoluce.“

Nezdařená barevná revoluce v Sýrii

V Sýrii ovšem se barevná revoluce nedaří a je z toho válka mezi teroristy podporovanými Američany a vládou země. Jenže teroristé Islámského státu se začali šířit do Iráku, Libye a dále a dále.

Přivezl do ČR Člověk v tísni na léčení islámské vrahy a teroristy ze Sýrie?

Všude tam, kde Američané zlikvidovali vlády, které tyto země drželi pod špuntem, někdy i za cenu diktatury, ale islámský teror se po světě nešířil jako mor. Dnes v rámci dobývání Evropy je Evropa zavalena islámskými bojovníky všeho druhu ve formě nelegálních migrantů.

Za Vaše peníze se u nás léči teroristé

A Člověk v tísni vozí takové bojovníky do ČR na léčení. V Turecku jsou také léčeni, což přiznali i tamní představitelé, jelikož když jsou turečtí rodáci, tak je přeci běžné, že se budou léčit doma, ne? Tudíž jasně sečteno a podtrženo: Turecko podporuje IS, tak jako Spojené státy – jsou členové Severoatlantické aliance (SA) jako i Česká republika.

Člověk v tísni je mimovládka s americkou agendou – Koho tedy vozí na léčení ze Sýrie? Chytrému to dojde, hlupákovi až pak později to dojde taky, když mu budou tupým nožem hlavu za plného vědomí pižlat. Jedná se přeci jen o přímý import; kde budou čekat na povely na nás zaútočit?