Miloš Zeman zklamal, před odjezdem do Moskvy nechal koule v Lánech

Ono celé to dění kolem byla fraška, tak proto jsem čekal, že když je to takové drama, že to bude mít i nějakou katarzi. Jenže ono to podle všeho drama nebylo, nýbrž jen trapnost nad trapnost. Bohužel z obou stran. Oč běží? O návštěvu Miloše Zemena v sobotu 9. května v Moskvě v rámci oslav Dne vítězství. Většina českých politiků Zemanovi cestu zakazovala, deviantní “umělci” chtěli nechat Zemana jako dárek Putinovi a tak dále a tak dále.

Miloš 20. století

Miloš 20. století

Ovšem nakonec se vymyslel kočkopes: Zeman do Moskvy teda pojede, ale nesmí se zúčastnit slavností přehlídky vojenské techniky. Důvod? Merkel idiocie: Rusko válčí na Ukrajině, ač není ani jeden důkaz. Jen hromada padělaných důkazů.

A tak se i stalo. Miloš Zeman 8. května do Moskvy skutečně odletěl a v avizovaný čas přehlídky se schoval se svým slovenským kamarádem Ficem do ústraní, aby nebyli na přehlídce. Miloš Zeman to vyřešil jako chytrá horákyně. Jenže ona nebyla zas tak moc chytrá, spíše vyčůraná a neměla koule.

Tím, že český prezident do Moskvy jel, ale neúčastnil se celého oficiálního programu, ukázal jedno: Bojí a nemá koule.

Být to Zeman minulého století, tak doporučení vlády, aby na přehlídku nešel, by nekomentoval. Tvářil by se: Však já souhlasím, nikde nepůjdu. Ale neřekl by to. A pak by se na tribuně postavil hned vedle Putina, aby všichni viděli. To neudělal asi kdysi, ne ovšem dnes.