Goebbels bledne závistí nad dnešní nacistickou NWO propagandou: Letadlo ještě nedopadlo na zem, neexplodovalo a Ukrajina hlásila, že bylo sestřeleno

Určitě se najde jen málo diváků, kteří by v televizi nenarazili na sérií dokumentů Letecké katastrofy, které popisují jednotlivé případy, kdy došlo k leteckému neštěstí, od závad, přes teroristické útoky až po bombové atentáty na palubě havarovaných letadel. A nyní, co mají všechny případy společného? Nikdy se předem nic neví, jen to, že letadlo se zřítilo a zná se místo dopadu trosek. Kdy podle toho místa se stanoví, zda letoun explodoval při dopadu na zem, anebo již ve vzduchu. To se pozná pole toho, jestli je na místě kráter a ohořelé okolí, či jsou trosky rozesety na míle a kilometry daleko.
Radek Velička_Akce-DOST
Vyšetřovatelé mlčí a politici z jednoho zločineckého kmene kdákají jako tupé žáby

Vyšetřovatelé leteckých nehod mají nyní těžkou a přece jen lehkou volbu. Budou postupovat tak jako vždy, vyšetřovat příčiny pádu malajského letadla a budou hledat důvod, proč letělo, tam kde letělo, ač mezinárodní letové předpisy zakazují provozovatelům vzdušných koridorů provozovat koridory v místech válečný bojů. Ovšem podle mezinárodního práva, které nacistický režim na Ukrajině pošlapává, v Novorusku není „prý“ válka, ale jen nějaká „bezpečností operace,“ ač tam probíhá genocida a etnické čistky.

Vyšetřovatelům půjde o jedno, garantovat svou nezávislost. Díky historie své práce vycházet z tragédií tak, aby se nemohly opakovat, tudíž jim půjde bránit veřejnost před katastrofami. Politikům z NATO a EU ovšem jde vždy o pravý opak. Občany otročit a držet je ve strachu. Masy, které se bojí, ty se nejlépe ovládají. A to také nyní předvádějí od Obamy, Abbotta, Merkel, Camerona atd. atd.

Není ohně bez kouře

Malajské letadlo bylo ještě ve vzduchu a neexplodovalo a už v ten moment Ukrajina hlásila dispečerům, kteří sledovali let, že letadlo bylo sestřeleno. Dovedete si představit, že Vám někdo oznámí, že vyhořel les, ale oheň ještě nevzplál? Vysvětlení je jednoduché, kdo chce zapálit les a hlásí, že již vyhořel, je ten, kdo chce zapálit les. V dnešní době propagandy je to jasný signál o tom, že se o tom ví předem, co se bude dít.

Sestřelené letadlo vždy exploduje ve vzduchu, jelikož to je právě ten cíl rakety, způsobit na letounu škody explozí ve vzduchu. Jak je ovšem možné, že malajský letoun padal k zemi a nehořel? Exploze nastala až po dopadu. Důkaz? Místo dopadu je malé a přesně ohraničené s kráterem a hasiči trosky na místě hasili. Pokud by letoun explodoval ve vzduchu, tak by trosky byly rozesety na daleko větší ploše. A navíc by na videích hořel a nikoliv jen padal.

Západní politici ihned věděli, že letadlo bylo sestřeleno a navíc ruskou technikou

Věděli něco obviňovatelé? Ano něco museli vědět, že ihned obviňovali. Ale oni obviňovali vlastně obě strany a navíc ještě Rusko, které se snaží stále obviňovat, že situaci nějak ovlivňuje, anebo z toho, že situaci neovlivňuje, tak jak chtějí oni. Proč takové obvinění, že byl letoun sestřelen ruskou technologií? Ono u dnešní nacistická Ukrajina disponuje ruskou vojenskou technikou, takže pokud by se něco zvrtlo, tak je to možno pak i hodit na Ukrajince. A tím pomyslně vyčisti pole.

Ovšem sestřelení není nijak dokázáno, ale média jsou plná informací o sestřelení a obviňování Ruska či Putina z toho, že za to může. A o to vlastně jde. O nic jiného. Vzbudit v lidech paniku a strach. Potom se může začít diktovat a plánovat válka. Vystrašené stádo debilních ovcí pak věří komukoliv. Tak nějak by měl spatřit světlo světa Antikrist.

Bezpilotní Boeing 777

Kolik dronů je v provozu? Mnoho. Bezpilotní letouny po celém světě vraždí a ve jménu globální války ovládnutí světa, tak páchají zlo. Komu většinově patří, kdo takovou technologii vyvíjí? USA. Země, která vymyslela koncentrační tábory (rezervace pro Indiány), etnické čistky a genocidu (vyvraždění původních obyvatel severní Ameriky – Indiáni).

Podle všeho měly malajský Boeing doprovázet ukrajinské stíhačky. Tento manévr měl jen dát jistotu malajskému pilotovi, že změna letového kurzu je důležitá a že je o něj ve vzduchu postaráno. Autopilot určitě fungoval bez chyby, velká část provozu letadla dnes nezáleží na pilotech, ale na počítači jménem Autopilot. Ukrajinští stíhači se rozloučili, aby teoreticky nemohli být obviněni, že letadlo sestřelili. A najednou se to stalo? Co? Bylo o letadlo náležitě „postaráno.“

Spekulace? Ale technologicky je to možné

„Najednou se letoun mohl začít chovat podezřele. Kapitán letu se pokusil vypnout autopilota a převzít řízení stroje do svých rukou, ovšem knipl nemusel začít reagovat na jeho povely. Autopilot mohl být odpojený a letedlo se mohlo dále řídit samo. Samo? Ne, samo určitě ne, samo nefunguje nic – umělá inteligence strojů snad ještě neexistuje. Ovšem mít knipl někde na řízení dálkového provozu bezpilotních letounů, tak taková varianta existuje. Tudíž mohl někdo vzít do ruky na příkaz Obamy joystick a letadlem na dálku havarovat.“ Technologie to umožňují, tak proč by to tak nemohlo být? Že to neřekl Hussein Obama? No a?

Počkejme si, co nám řeknou černé skříňky, ovšem už jen masírka, že mají být domobranci zadržovány, a že domobranci mají bránit vyšetřování, jsou lži. Jelikož podle informací vyšetřovatelů právě domobranci vyšetřovatelům pomáhají a zajišťují jejich bezpečnost v místě bojů. Nacistická genocida v oblasti pokračuje, ať sviňský nacistický válečný zločinec Porošenko tvrdí, že zastavil boje. Nad místem létají Ukrajinské stíhačky a místo se snaží Ukrajinci vybombardovat. Proč? Aby zbyly jen spekulace a pravda nemohla vyjít nikdy na světlo světa.

Délka vyšetřování jako lakmusový papírek pravdy

Co závěrem? Inteligentní jedinci budou pochybovat, idioti už mají jasno z médií, jelikož takto jsou na vnímání propagandy připraveni a budou se za ní bít jako za pravdu, ale duševně retardovaní jedinci to dělají vždy. Stačí se podívat do očí a tváře Obamy a je jasné, že jeho otrokář je velmi spokojený, jak jej Hussein hezky poslouchá a šíří zlo po světě.

Délka vyšetřování napoví. Některé podobné případy se vyšetřovaly i několik let či desítek let. „Běžné“ havárie se šetří několik desítek měsíců. Pokud se vyšetřovatelé propůjčí k propagandě, tak stanovisko vydají brzy. Ovšem to asi nebude třeba. O viníkovi je dnes rozhodnuto. Rozhodla média a propaganda. Debilové už mají jasno. A až se po čase ukáže, že to byla lež, tak to již nikoho z většinového stáda debilů zajímat.