Jo, Babiš… Inteligence se zbavíš

Když je společnost v marastu, tak i Babiš se jí hodí. On je přeci úspěšný, silný v politice, ač neví, co to vůbec politika je. Ale to přeci českému voliči absolutně vyhovuje, ten taky neví, co to politika je. Pro českou společnost je politika snad jediné: Řešit jak si nacpat břich k úplnému prasknutí a hlavně ať je to levné. Na to je taky mistrem Babiš, jak za pár korun se naládovat čímsi, co se za potravinu vydává.Babiš

Jaký buřt od Babiše, taková politika od Babiše. Jen a jen samá náhražka a kde nic, tu nic. Ale ono i hovínko se na sluníčku pěně blyští.

Ale je sám Babiš vinný tím, jak vypadá dnešní vláda, kde za jeho ANO jsou jen skoro ministři a on sám je jen“prý“ ministr a pokus o vicepremiéra? Ne, nemůže za to jen Babiš. Může za to také Sláveček Sobotka, který po premiérské židličce toužil jako malé dítě, že si ani nevšiml, že pomalu je mletý do babišových dobrot v Kosteleckých uzeninách.

A pak k tomu stačí vepřový ocásek a máte vládu. Bez lidovců, tedy politické síly, která půjde s kýmkoliv a za cokoliv, bychom taky takovou šaškárnu ve Strakovce neměli a ono si to říká ještě vláda. No co taky čekat od společnosti, která když si může vybrat sama prezidenta, tak si volí mezi degenerovaným senilou a vypitým senilou.

Jo, za Babiše nám jednou děti poděkují, pokud už pomalu nedegenerují z všelijakých svinstev, když papají z nabídky babišových dobrůtek, co by nežral ani dobytek.