Jaký je mentální stav Karla Schwarzenberga? K usínání se přidalo, že neví, co mele. A co bude dál?

Není to sice častý jev, ale politici se občas přeřeknou, že dnešní systém není až tak demokratický, jako že je spíše totalitní. Že se o důležitých věcech nerozhoduje ve volebních síních, nýbrž na tajných zasedáních nějaké vybrané globální „elity.“ Kdopak je ta globál „elita“ NWO? U nás je to například degenerovaný šlechtic Karel Schwarzenberg, který spí, kde jen si sedne a pokud promluví, tak sám snad ani neví, co mluví, jak šišlá a cintá si u toho na vestu. Ovšem jeho prohlášení, že o Kosovu bylo již rozhodnuto předem na tajném zasedání NWO, ukázalo na jeho mentální stav. On již neví, co tajit a co zveřejňovat. Bravo Karle, děkujeme za přiznání a táhněte pěkně do nějaké knížecí zadnice!

Pohled duševně zdravého jedince?

Pohled duševně zdravého jedince?

Jak je možné, že něco tak odporně zdegenerovaného mohlo v našem státě zastávat vysoké úřednické a politické funkce. To jsme jako společnost tak nemocná, nebo neumíme retardované rozeznávat?

Nevím co od předsedy zahraničního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky očekávat. Veřejně se objímal se zločinci na Ukrajině. Je jedno zda to jsou nacisté, fašisté, či jiní isté, ale byli to podporovatelé násilí, kriminality a vražd.

Navíc se pak zločinně a nedemokraticky dostali k moci. To jsou miláčci Karla Schwarzenberga. Kdyby na Ukrajině proběhly svobodné a demokratické volby, tak ať jim tam vládnou třeba idioti, ale tam žádné volby neproběhly. Tak proběhl kriminální puč zločinné juchty za podpory největších globálních zločinců proti lidskosti s Barackem Husseinem Obamou v čele.

Navíc mám ještě obavu, že co Schwarzenberg ještě nestihl předvést a že toho stihl dosti, bude velmi nechutné a nechutnější, než to co předváděl do dnes. Stařecká demence – senilita, která se snoubí se šlechtickou degenerací, kterou jeho rod byl znám po staletí, ukáže nové obzory. Veřejně se promenáduje s kurvičkou, obhajuje kurvičky z Pussy Riot, či jiné zhovadilosti na různých prasáckých výstavách.

Spí, kde jen sedne a slintá. Nyní už můžeme jen čekat, že při schvalování vražd tu v Srbsku či na Ukrajině, začne pod sebe kálet na veřejnosti a pomočovat se v přímých přenosech. V Belgii uvažují o uzákonění eutanazie i bez souhlasu pacienta. Karle nechte se přestěhovat do Belgie a zažádat o tamní občanství?