Proč bude ČT navždy jen stoka a propagandistická hlásná trouba?

Odpověď na otázku “Proč bude ČT navždy jen stoka a propagandistická hlásná trouba?” Je velmi jednoduchá, jako propagandistická žumpa a hlásná trouba, či stoka na vymývání mozků byla přímo založena. Pokud je něco v zárodku špatného, tak se to ani vývojem nemůže změnit v lepší. Z lejna vyroste růže, jen když je použito jako hnojivo. Tedy musí zetlít a recyklovat se. Komunisté při zakládání televize moc dobře věděli, co je to za nástroj a jak jen mohou zneužít k šíření svých lží, které přímo ovlivňovaly životy obyvatel země. Český divák je přímo vychován v bludu, že vše co mluvící hlava z obrazovky řekne, že je pravdou největší a ještě pravdou větší.

Ilustrační snímek

Ilustrační snímek

Stačí pár malých příkladů, které potvrdí jakou propagandu ČT šíří a v jakých vzorcích zaměstnanci ČT uvažují a jsou vlastně formováni, aby tak uvažovali. Největším zločinem ovšem veřejnoprávní televize v ČR je povinnosti všech podílet se na provozu hlásné trouby formou televizní daně.

Z takových peněz je placen člověk, který rezignoval na novinářskou práci a ve svém šamanském pořadu OVM diktuje všem, o čem se jako má mluvit – už ten fakt dělá z Moravce jen člověka, který šíří propagandu. Příklad druhý: Jak může svazačka a moderátorka komunistického pořadu Vlaštovka, který byl tvořen za spolupráce s SSM, Augustová, uvádět v hlavním vysílacím čase „zpravodajský“ pořad Události? Raději nechci znát odpověď.

A o tom jak se propaganda na Kavčích Horách dělá, nejvíce vypovídal přímý přenos ze zahájení letošních olympijských her. Sportovní pořad byl zneužit v rámci propagandy. Já na to zíral jako hajzlbába na tisícikorunu. Nevěděl jsem, jestli jsem se nepřenesl časem anebo jestli nepustili záznam a komentování průběhu Olympijských her z Los Angeles. V propagandě se nezměnilo vůbec nic.

Komentovat přímý přenos tiskové konference prezidenta Ruské federace V. V. Putina, kdy překlad byl pofiderní a pokud by se měl divák náhodou z úst Putina dozvědět pravdu, tak prostě překlad byl vypnut a pomalu přenos ukončen. Soudruzi ve studiu nám nakonec rádi vysvětlili, co si máme zase pro jednou myslet. Jaký ten světonázor je nyní ten správný.