Volby vyhrála Česká televize

Krátký a šokující nadpis, ale proč ne. Krátké zhodnocení volebních výsledků, nevýher, proher a jednoho obrovského vítězství. Vliv stran a politických uskupení je čím dále nižší na řízení našeho státu. Média, kdy Česká televize zatím stojí v čele šíření manipulací, tu protěžování jedněch a na druhé straně totální a faktické likvidace druhých, vytvářejí virtuální realitu, kterou voliči stádovitě promění v realitu u volebních uren. Andrej Babiš si toho byl vědom, proto investoval nemalé peníze do nákupu médií, aby mohl monopolu ČT konkurovat. Ovšem v ČT jsou nebezpeční manipulátoři, takže Babiše raději nechali na pokoji, aby je třeba někdy nezprivatizoval sám pro sebe.

Totální prohra tvz. prezidentských stran a zmizení v propadlišti politických dějin

Začnu fenoménem tzv. prezidentských stran, ona je to taky tak trošku mediální manipulace, jelikož média potřebují mít vše ve škatulkách a s nálepkou, aby mohla šířit svou propagandu. V ČR máme takové strany dvě a jedno uskupení, co vzniklo, přišlo, vidělo a zase šlo.

Strana zelených radikálních ekoteroristů a podporovatelů různých zvráceností sociálního inženýrství jako je např. homosexualismus nebo multikulturalismus je jasným příkladem prezidentské strany. Podporoval jí Havel a Zelení stále šermují s mrtvolkou Havla při každých volbách jako s relikvií nějakého svatého. Jen si nějak neuvědomují, že je to relikvie spíše Satana. Tak tato strana dopadla poměrně nejlépe a umístila se z tvz. prezidentských na prvním místě. Ale její procentní zisk byl zanedbatelný a díky Bohu budou stále jen žvatlat po telefonních budkách.

Strana práv občanů Zemanovci už má v samotném názvu označení, že je stranou prezidentskou a založena byla, aby Zeman byl zvolen prezidentem. Svůj úkol splnila, a proto se další úspěch nedal předpokládat. Ono už vůbec samotné zvolení Zemana prezidentem, byl tak trochu vynucený omyl, když se proti němu postavil Schwarzenberg. Voliči si vybrali mezi blátem a louží, spíše tu louži. Takže SPOZáci dopadli, tak jak dopadli. Ono ani násilím naroubovaná Zemanova vláda s premiérem Rusnokem Zemanovcům nepomohla. Tento krok spíše radikálně SPOZu uškodil.

A zbylé politické uskupení, které ani prezidentskou stranou nebylo, to bylo totálně rozdrceno, jak médii, tak asi i nápadem v jeho počátku. Hlavu vzhůru sice podpořil exprezident Klaus, ale s likvidací jeho osoby započala ČT ihned po jeho druhém zvolení do prezidentského úřadu a dva roky před koncem zahájila dokonce kampaň formou kobercových náletů na politickou likvidaci Václava Klause. Dále propojení mezi spíše levicovou SBB Jany Bobošíkové a pravicovými jednotlivci, asi nemohlo dávat moc velkou důvěru u lidí mediálně negramotných, kdy i paní Bobošková je systematicky Českou televizí likvidována. To má od ČT jako odměnu za to, že chtěla ve zpravodajství ČT udělat pořádek. Zisk necelého půl procenta jasně ukazuje, že tudy cesta nevede, a že to byl omyl. (Autor textu byl na kandidátce HV, jako BEZPP s podporou Akce D.O.S.T., ale snad mu nadhled neubyl.)

Renesance komunismu ve všech barvách a odstínech

Dalším zajímavým výsledkem letošních sněmovních voleb je renesance komunismu. Dnes už je pro voliče snesitelné volit komunisty a je jedno v jaká straně právě jsou, zda v KSČM, ČSSD nebo v ANO. To je taky práce ČT, která po celou dobu komunisty rehabilitovala a se zdůvodněním, že se jedná o legitimní politický směr, kdy dávala těm pravým komunistům toliko prostoru, že ti komunisté v nových komunistických stranách započali být pro voliče přijatelnější a přijatelnější.

Mnozí socialisté z ČSSD se budou zlobit na to, že jsou označení za komunisty, ale procento bývalých komunistů v soc. dem. je závratné. Prostě za Husáka by to byli komunističtí oportunisté, nebo odboráři s rudou knížkou. Dnes se chytili příležitosti, aby se jakoby odlišili, ale zpod masek jim tlama bolševická leze.

ANO Adreje Babiše snad ani nelze komentovat, komunista Komárek jako hlavní úderný pisálek partaje, předseda zase kovaný soudruh s rétorikou a českoslovenštinou Gustáva Husáka, to je příklad normalizační KSČ, tak z roku 80 – 83. Dále bez komentáře, ať si rozdavači oporných koblih melou, co jen chtějí.

Fašisté a neofašisté z českých luhů a hájů

Krátké zastavení věnujme i u českých fašistů a neofašistů, kdy TOP 09 už jasně prosazuje a dokonce i prosazovala svůj nebezpečný fašisticky program v Nečasově vládě, za tiché podpory ODS, VV a pak LIDEM. On ÚSVIT přímé demokracie se do svého neofašismu spíše zatím vyvíjí. Ale že se vyvíjí, je potvrzeno velkým guru českého fašismu Karlem Schwarzenbergem, který ucítil konkurenci, tak započal ihned proti ÚSVITU slovně brojit.

TOP 09 prostě skončil monopol a bude zajímavé pozorovat, jak si nadále budou Okamura se Schwarzenbergem vykrádat témata. Tu o cikánech, tu o něčem jiném a vždy se vzájemně budou pak obviňovat s toho nejhoršího. To bude asi pěkná taškařice, kdy přerostlý „japončík“ bude peskovat slintajícího degeneráta, který se právě probudil, nebo naopak. Ovšem, když to Okamura přežene, tak mu může Kalousek dát přes držku, naložením pár facek, jak je u něj ve zvyku.

Reinkarnovaní lidovci budou zase zvyšovat toxicitu

Lidovcům se to podařilo a jsou zpět. Vyhodíte je dveřmi, vlezou oknem. Byli sice stále parlamentní stranou, jelikož se drželi v Senátu, ale Poslanecká sněmovna, to je to pravé ořechové pro ně. Je ovšem trapné, že se hlásí k nějakému katolickému odkazu, ale jsou stranou systémově spíše proti církevní a členská základna spíše připomíná pavlačové drbny a hospodské žvanily. Hold lidovost něco stojí.

Do nechutného guláše české politické scény ovšem tzv. klidná síla eurohujerského likvidování národa a národních tradic patří. Je to takový zapáchající bonbónek na velkém lejnu, které si tady manipulativní ČT vytvořila v útrobách voličů a oni jej tento víkend vyloučili na světlo světa.

Zbylá stranička bez významu taky zvolená a další za branami zůstali

ODS, jako nemarxistická socialistická levice po vzoru EU, každými volbami pomalinku mizí, mizí a mizí, pokud se sebou něco neudělá, tak prostě po komunálních volbách bude zcela zmizelá. A považte, to už jí i ČT pomáhá, aby zcela zmizelá nebyla. Jenže ta mediální pomoc je zatím malinká. To chce do čela ODS úplně někoho jiného. Nejlépe nějakého homosexualistu a havloida a to pak bude podpora z ČT a kolegy stejné orientace jako víno.

ODS takového jedince v Plzni má v osobě Pospíšila a ČT má zase k dispozici Moravce. Takže buď se členové poučí, nebo sjedou, tam kde je ČT chce mít. Pěkně v levém koutku středu politického spektra.

Strana svobodných posílila, ovšem na vstup od Sněmovny to nestačilo, tak podle předsedy Macha, který jasně prohlásil, že bude premiérem, to vyjde někdy příště. Uvidíme, ono program mít fajn v rámci mediokracie nastolené ČT nestačí, to chce mít i koule a trochu jiný rétorický styl. Pal zapracovat na členské základně, aby je mohli volit i rodiny kandidátů. Takovým způsobem třeba cikánská strana taky dostala pár hlasů.

Abych nebyl osočen, že jsem na někoho zapomněl, tak ono i Paroubkův LEV 21 dostal nějaký hlas. Dále na to, že Piráti jsou na politické scéně vlastně stále nováčci a ČT je ignoruje nebo z nich dělá exoty, získali pěknou voličskou podporu. Jenže šiřitelé pravd z Kavčích hor jim nasadili hlavu psí a udělali z nich recesisty, takže taky smůla.