Havloidní čurák v nadživotní velikosti. Kdo je to?

Bude to asi to vulgární havloidní prasátko, co se sochařem nazývá. David Černý. Nemám nic proti umělcům, taky toleruji, že mohou být bohémové, ale Černý si nevidí do své tlamy. Ano, tlamy. Zvířata mají především tlamy. Miloše Zemana nemám taky v oblibě, ale podobných šaškáren, co předvádí Černý, se svým fialovým prostředníkem, toho bych se na jeho místě zřekl. Kdo byl větší komunistický prasák? Zeman nebo Havel? Přirozeně Havel. Asi byli se Zemanem podobně ušpiněni režimem, Zeman jako exčlen KSČ a Havel jako cvičená opička StB, která tady formovala nějakou komunisty řízenou komunistickou opozici, když převážně ožralý se někde ve zvratcích válel. Navíc Havel byl posledním komunistickým prezidentem, který byl aklamačně zloven komunisty jako prezident totalitní ČSSR.

Proto nějaké zlobení Černého na Zemana, je dětinské. Černý je celo evropsky proslulý svým loupeživým dílem Entropa, které vymyslel s dalším havloidem Vondrou, který byl podle disidenta Wolfa Havlovou milenkou. Hezká to společnost, leda tak pro Černého.

Je to jen takový „havloidní čurák“ v nadživotní velikosti. Nebojte, nejsem sprostý, neb nejde urazit sprosťáčka jednou vulgaritou, když Černý je jich schopen v jedné větě vyřknout více, nežli ta věta má slov. Tak třeba častoval Václava Klause anebo Milana Knížáka a vlastně ještě sprostěji.

Havloidi jsou speciální úchylové, Černý mezi ně patří, jiným vyčítají, to co sami jsou, anebo jiné označují za to, co oni sami jsou, aniž by ti jiní vůbec, takoví byli. Prostě havloidi jsou jako děti, které když spadnou do žumpy, tak si myslí, že zapáchat musí celý svět, když oni po kreatuře Havlovi smrdí.