Žihadlo pro zhovadilé havloidy

Kážou vodu, pijí víno. Zesměšňují a dehonestující své oponenty. Zneužívají veřejné peníze a nechutně u toho mlaskají. Když jsou kritizování, tak lžou. Kdo to je? Havloidi, a to ve všech stranách, ovšem jejich největší koncentrace je v TOP 09 a jejich nekorunovaným králem je degenerované kníže. Jak se bránit jejich praktikám? Jednoduše.

Urazil Vás Schwarzenberg nebo jiný idiot havloidní? Tak mu oplaťte stejnou mincí, vždyť je to jen žvatlajicí lidská troska totálně duševně rozložená, jen takový stařičký chudáček, který nežli někde usne, tak si nadělá do gaťat. Jeho příznivci na tom mentálně lépe nejsou. Když náhodou nespí, tak lže. O tom, jak když nebude zvolen prezidentem, tak opustí politiku a podobně.

Havloidi jako nízcí tvorové zneužívají lidských nízkých pudů, v tomto dokonce předčí i socialisty. Jenže oni svůj společenský marasmus balí do něčeho skvostného, sice to nikdo neviděl a nikdo neví co to je, ale všem rozumným jedincům je jasné, že to musí odporně zapáchat, tak jako podělaný spící kníže. Už i v Rakousku, kdy mu vždy viseli na hubě sprosté, jak se o nás otře, jej poslali do háje, ať si zamete před svým prahem a nemele ve chvilkách, kdy nespí.