Žihadlo havloidům, omezovačům svobod a jiným úchylům

Deset let byl bráněn Hrad v Praze. Byl chráněn před invazí nesvobody a ničení národní suverenity, jelikož byl vždy symbolem české státnosti, národní hrdosti a suverenity. Ač se Havel snažil tento symbol ničit, dokonce byl po něm i fyzicky poničen a bordelovým srdcem z neonu przněn.

Dnešní den bude hodně podoben dni, kdy Adolf Hitler přijížděl do Prahy a „nízká prasata“ jej vítala v ulicích Prahy máváním. Van Romuy, Barroso a Schulz už sedí kolem modrého hadru a vyšívají na něj žluté hvězdy, jako symboly národní poroby. Davy havloidních duševních mrzáků, omezovačů lidských svobod a jiných euroúchylů dnešní den budou oslavovat. Končí mandát prezidenta Václava Klause. A tito potomci „nízkých prasat“, kteří kdysi vítali Hitlera, budou za stejného povyku, vyprovázet Klause a těšit se na smradlavý život v bruselských prdelích.

Buďme rádi, že na Hrad usedá Zeman., ale i tak je to hrůza! Jelikož usedat tam Schwarzenberg, který měl jednoho otce prvorepublikového fašistu a druhého rakouského nacistu, tak byly dnešní dny složitější a pernější pro lidi, kterým na národních tradicích a národní suverenitě záleží. Rok 2013 bude rokem smutným, jelikož nad Hradem v Praze zavlaje opět po desetiletích prapor poroby. Vlajka cizí mocnosti, která nás nyní a moderně okupuje politicky a ekonomicky. Ta vlajka je jiná, nežli nacistického Německa, ovšem význam má stejný!