I voliči Babiše mají volební právo, ač jejich mentální příčetnost je velmi rovná nule

Tvrdý a nadnesený název dnešní glosy? Ani moc ne. Ono Babišovo hnutí, je spíše nehnutí s pohnutí mysli. Politický program nikde, ideologie žádná, jen prázdná gesta a touha po moci. Takže taková politika – nepolitika. Je hezké, že u nás nepolitickou politiku, přání devianta Havla, dělá práce soudem uznaný nespolupracovník StB. O jeho spolupráci s americkými tajnými službami nebylo rozhodnuto, tak to může být vlastně český zástupce globální oligarchie, ten Babiš.Agent NWO Babiš

Vydali jsme v Internetových novinách Stalo-se.cz článek pod názvem: Většina českých voličů jsou asi debilové, část kreténů a zbytek imbecilů: Babiš je podle nich nejdůvěryhodnějším politikem. Jak může být někdo někým prohlášen za politika, když se jako politik nechová, nepracuje jako politik a ještě o sobě prohlašuje, že není politik. Každý soudný v něm vidí protektora globální oligarchie – Nic víc a taky nic míň.

A proč vůbec tuto osobu glosuji, když jen pomyšlení na jeho zjev a husákovské tlachy u mne vzbuzují pocit silného nutkání zvracet? Jelikož právě jedna volička mi potvrdila, že název titulku je správný. Dnes článek Stalo-se.cz okomentovala slovy: „Volit ho budu taky, tak jsem taky d, k.a i…………,“ konec citace. Na to se jí dostalo lakonické a krátké odpovědi: „Ano, správně jste… A velmi, jelikož v těchto volbách nikam nekandiduje…to vypovídá o Vašem mentálním nezdraví…“ Více dodávat není ani nutné.