Pozitivní diskriminace je obludný zločin proti lidskosti

Lidé se rovní nerodí. Jelikož každý má jinou matku, otce či se narodil v jiný den, anebo na jiném kontinentu. Ten kdo se narodil v létě, není roven s tím, který se narodil v zimě, jen v tom, že jeden slaví narozeniny v létě a druhý za třeskutých mrazů, pokud se jedná o severní polokouli. Dokonce ani dvojčata si nejsou tak zcela rovny, jelikož jedno se vždy musí narodit o nějakou tu minutu dříve. Civilizovaná konzervativní společnost ovšem tyto nerovnosti nahrazuje rovným přístupem k příležitostem, že je pak každý štěstí svého strůjcem.

Jiří Američan DieStBier

Jiří Američan DieStBier

Hezky by to vše fungovalo nebýt různých pomatených „lidskoprávních“ aktivistů, kterým nejde o rovné příležitosti, nýbrž právě naopak o diskriminaci. Je jedno, zda k tomu dají přízvisko, že se jedná o pozitivní diskriminaci, jelikož i ta diskriminuje negativně, všechny ty, kterým nedává lepší podmínky.

Pozitivní diskriminace je zločin a podvod. Jak by se vám líbily závody v běhu, kdy každý závodník by běžel jinou délku tratě? Ovlivňovala by to jeho rychlost. Ti nejpomalejší by měli trať nejkratší a nejrychlejší nejdelší. Vyběhli by najednou a v cíli by byli taky najednou. Moc hezké, závod by nebyl závodem, ale byl by trapnou fraškou. Ovšem ve sportu nejde o nic jen o zábavu, ta by však taky pošla na úbytě.

Když DieStBier válí perly jako hrachy, druhý by brečel

Ministr pro lidská práva je prý žena, alespoň si na klopu saka nalepil, jako hlupec, lístek s nápisem „žena.“ Ten prosazuje prý „rovné“ příležitosti po všechny. Ale to je lež. On se snaží deformovat rovné příležitosti. Kvóty na povinné obsazování pozic tu ženami, tu cikány, to není rovnost, ale diskriminace všech ostatních. Pokud má někdo schopnosti a odpovídající vzdělání, nechť práci vykonává na základě výběrového řízení, kde rozhodují schopnosti, a ne pohlaví či příslušnost k etniku.

Taková zrůdná pohádka, co se v Jiříkově snu odehrává, by třeba vedla k situaci, že by se určitá skupina nemohla vůbec do výběrového řízení přihlásit. Tomu říká Američan Diestbier rovná příležitost?

Zakázaný inzerát

„Efektivně se rozvíjející obchodní společnost hledá na pozici obchodního ředitele bělocha, heterosexuála, který je křesťanského vyznání, ne staršího 40-ti let, jež má vysokoškolské vzdělání ekonomického zaměření,“ pokud byste jako majitel firmy podali tento inzerát, tak byste byli pokutování a označení za nesnášenlivé a porušující lidská práva. A taky, že ano diskriminujete! Nesmíte ve své firmě zaměstnat toho, koho chcete.

Inzerát, aby byl legální podle dnes platné legislativy, by měl znít takto: „Efektivně se rozvíjející obchodní společnost hledá na pozici ředitele(ky) obchodního oddělení osobu, jež má vysokoškolské vzdělání ekonomického zaměření.“ A vy si vyberete svobodně, koho jen chcete.

Povolený inzerát po zavedení Jiříkova vidění

„Práci můžeme na pozici obchodní ředitelky nabídnout jen ženě, lesbické sexuální orientace, příslušné k cikánskému etniku. Na vzdělání nezáleží.“ Ano, takto by zněl inzerát po zavedení vše možných kvót. Proč? Tak ve firmě by chyběla lesba na naplnění kvót a museli by povinně zaměstnat někoho z cikánského etnika, aby nebyli pokutování. A proč by na vzdělání nezáleželo? Vzdělaní by došli asi tak do pěti minut po zavedení kvót.

A tohle není diskriminace? Do výběrového řízení by se mohl přihlásit jen někdo. A nejvíce by byl diskriminován majitel firmy, jelikož by musel přijmout vlastně kohokoliv, kdo by dané práci nerozuměl, ale musel by být správně pozitivně diskriminován. Anebo by svobodně se rozhodl a podnikání by ukončil. Přihlásil by se na úřad práce a nechal by se diskriminovat, tím že by nenašel žádnou práci, jelikož všechnu by měli pozitivně diskriminovaní.

Nejvíce by se měli bránit pozitivně diskriminování

Představa, že by mě jako osobu někdo chtěl pozitivně diskriminovat, mne přivádí do šílenství. Všichni by viděli, že právě já jsem TEN. Vždyť šílenci, kteří volají po pozitivní diskriminaci, dělají z těch lidí, kterých by se to mělo týkat něco jako opičky v kleci. Asi soudí podle sebe jiné, jelikož samotní „lidsko-právní“ bojovníci za pošlapání lidské svobody a rovných příležitostí někdy ty opičky připomínají. A některým pozitivně diskriminovaným by to asi bylo jedno. Hlavně ať to sype, klidně budou i opice.

Vítězka pozitivní diskriminace

Pak by mohl ještě Dienstbier vyhlásit soutěž o nejlepšího pozitivně diskriminovaného či diskriminovanou. Spíše diskriminovanou, jelikož v rámci feministického boje, by to mohla být jedině žena. A ta ženy by měla nádherný život. Podle dalšího návrhu z pera Jiříka Američana, by nemusela platit dluhy, jelikož by byla pravidelně oddlužována.

A jaké parametry by o vítězství rozhodly? Tak to, že by to musela být žena, to je jasné. Pak by musela mít nějakou sexuální deviaci, čím větší tím lepší. Třeba pedofilní lesba se sklony k násilí. Dále by to musela být žena z nějakého menšinového a nejvíce protěžovaného etnika, takže cikánka. Navíc nejvíce zadlužena, protože ta by byla nejvíce bankami diskriminována. A jako třešnička nakonec, by musela být narozena 29. února, aby mohla narozeniny slavit jen jednou za čtyři roky – To je taky diskriminace.

Takže až půjdete někdy v budoucnu pro úvěr do banky, tak by bylo nejlepší, abyste byli lesbickou cikánkou se sklony k násilné pedofilii, bez vzdělání, zadlužení až na půdu, narozeni 29. 2. a máte jistotu, že Vám úvěr dají a ani nebudou chtít, abyste jej spláceli. Tak nějak vypadá Jiříkovo vidění. Toho Jiříka z Ameriky, co zdědil příjmení DienStBier.