Sobotka bude vybírat daň ze života. Kdo nezaplatí, bude zlikvidován

Ono to zde už jednou bylo, říkalo se tomu minimální daň. Taky to zavedli příživníci a paraziti ze soc. dem. Minimální daň se nám vrátí v novém kabátě. Sobotka to již oznámil. Živnostníci, kteří dlouhodobě vykazují ztrátu, budou muset platit minimální daň. Inspiraci buď hledal u Fantomase, který podobou daň uvalil na světové boháče a kdo nezaplatil, toho zavraždil nebo u komunistů z 50. Let minulého století. Jenže Sobotka, který si nakradl s poslaneckých peněz na bydlení, to vzal z opačného konce než Fantomas. Bude brát aktivním lidem, aby mohl povaleče, parazity a příživníky živit.

Nebo se rozhodli jen zlikvidovat živnostníky, tedy svobodný stav, který po státu nic nechce a nechává jej za prahy svých domovů, kanceláří a provozoven, dílen a výroben. Prostě jsou svobodní a bez kontroly, tak jim dáme daň, aby úplně zkrachovali, přišli na pracák. Budou pak poslušní, pošleme je do montovny. Sobotka jasně ukázal, že nově vznikající vládní koalice bude dál likvidovat zbylé svobody a bude tvořit z lidí otroky.

Pro kritiky, že živnostníci neplatí daně, mám jedno sdělení, neseďte si idioti na vedení. Každý platí daně, i živnostník, který třeba neplatí daň z příjmu, jelikož platí DPH, spotřební daň a další a další úchylné daně. Navíc už dva povinné minimální odvody s minimální výší má. Na to nezapomínejme. Živnostník si musí platit zdravotní a důchodové pojištění a není to nákladová položka, taky kuriozita. Pokud je ve ztrátě, tak je stejně platí tyto odvody v minimální výši.

Závěr je zcela jasný. Socialisté jsou prostě primitivní hovada, která závidějí živnostníkům jejich svobodu a proto jim tuto svobodu zdaní. Nejde o výběr daní, aby mohli rozhazovat. Tímto opatřením vyberou v rámci celého rozpočtu jen minimum peněz, které je navíc v celkovém objemu zanedbatelné. Ale z ideologického důvodu je to nutné, trestat lidi za to, že chtějí být svobodní a rozhodovat sami o sobě. To se v socialismu nesmí. A co Babiš? Tak to je stejný socialista i s jeho ANO. O pomatených lidovcích škoda psát.