Justičně-policejní mafie aneb Co to hnilobně zapáchá v Policii ČR, Státním zastupitelství a justici? Populismus, účelovost a překrucování práva

Jsme svědky vygradování „tajemné hry“, kdy policie ve spolupráci se státními zástupci v posvěcení justice jsou nejhlavnějšími arbitry, co se politické scény týče. Nahrazují voliče, kteří mají říci, o jaké politiky už zájem nemají a to svobodně a demokraticky u voleb. Vše čeho jsme svědky je útok na svobodnou demokracii, kdy trestní stíhání v kombinaci s vazbou je způsob, jak orgány činné v trestním řízení likvidují politiky a hlavně na základě nepodložených, lživých a umělých faktů, které by u nezávislé justice nemohly ani omylem obstát.

Komu to vše prospívá? Kdo za tím vším stojí? Prvotně si můžeme myslet, že to vše jde za Kalouskem a jeho TOP 09, ovšem podle všeho na tyto taky dojde. V pozadí je něco většího, nežli místní zájmy o vliv. Jedná se o dalekou větší hru. Dalo by se říci mocenskou a zpravodajskou. Janeček a jeho fond je jen vějička, ovšem pokud jeho otec byl tajný agent, tak mohl sloužit oběma stranám a může ve všem mít svou úlohu, formování veřejného mínění, takový černoch na PR. Ovšem je tady další vlivný tajný agent Babiš, který veřejně deklaruje své ambice. Hraje Babiš jen za sebe, nebo je v něčím žoldu?

Dalším zajímavým faktem je likvidace politiků, kteří své funkce opustili, teda výjimkou je Rath, ovšem ten je asi výjimečný případ ve všem. Když vyjmenujeme tyto: Chmiel, Julínek, Tluchoř, Fuksa a Šnajdr, tak získáme skupinu politiků, kteří nejsou v žádné politické funkci a jejich způsob likvidace jako osob je jako by přes kopírák.

Juraj Chmiel je v současné situaci souzen za údajné manipulování veřejné zakázky. Pozoruhodné na celém tomto případě je, že o žádné zakázce nerozhodoval, jen plnil úkoly ústředí MZV jako velvyslanec. Podle policejního spisu bylo vyšetřování vedeno nestandardně a z jednoho Úředního záznamu o podaní vysvětlení bylo vyrobeno trestní oznámení. Tento fakt osoba předvolaná k soudu jako tzv. svědek obžaloby potvrdila s tím, že došlo k účelové manipulaci. Soudný státní zástupce, který by nebyl “správně” úkolován, jak má postupovat, by celou věc založil a obžalobu by nepodal. Ovšem v tomto případě ji podal a množstvím navrhovaných svědků, roztroušených po celém světě zařídil, aby osoba exministra Chmiela byla co nejdéle špiněna a nadále likvidována. Všichni zatím vyslechnuti svědci obžaloby vypovídali ve prospěch obžalovaného, tak si udělejte obrázek sami.

Případ exministra Tomáše Julínka je snad ještě více vypovídající o účelovém jednání orgánu činných v trestním řízení, jelikož panu Julínkovi je vyčítání, že provoz Letecké záchranné služby vysoutěžil, tak že poškodil stát. Ovšem jak můžete někoho poškodit tím, že zadáte službu u jediného dodavatele, on jiný prostě nebyl. Policie v tomto případě zcela zneužila své postavení.

Co se týče třech zatčených rebelů z ODS, tak tam snad není ani třeba komentáře, tam je evidentní propojení zločinecké organizace Nadačního fondu proti korupci s justičně-policejní mafií. Jelikož trojce poslanců je obviněna za korupci ve věci, kdy využili svého ústavního práva vzdát se mandátu, na popud spolupracovníka fondu. Vzdali se mandátu, ovšem zůstali členy strany a jsou odborníci ve svých oblastech, proto není ničím divné, že byli ve dvou případech nominování jako reprezentanti ODS do svých nových funkcí, demokraticky volbou. K osobě exposlance Tluchoře je třeba podotknout, že ten do žádné nové funkce, chcete-li „trafiky“ nebyl zvolen.

Všech pět příkladů je evidentním útokem na principy demokratické stranické politiky ze strany justičně-policejní mafie, která pracuje na objednávku veřejného mínění v žoldu nadnárodních vlivových skupin. Útok na politiky, kteří již nejsou ve vrcholných funkcích, je útok oklikou přímo na ODS, na poslední politickou sílu ve Sněmovně, která je proti globální nadvládě, ač je v těchto názorem minimalistická, tak pro plánovače nadvlády může být nebezpečná.