Jsou Schwatzenberg a Kalousek největšími zmrdy české politiky?

Pro neznalé úvodem vysvětlení, co slovo „zmrd“ znamená. Jedná se o krásné a libě znějící ostravské slovíčko, které se používá velmi dlouho a Ostravu tak nějak provází. Co ovšem přesně znamená? Je to slovo, které je odvozeno od slovesa „zmrdat“, což znamená pokazit, udělat špatně, vytvořit nějaký zmetek. Proto za tímto slovem nehledejte nic jiného, nežli zmetek. ZMRD=ZMETEK! Kdo za tím vidí něco jiného, tak je bohužel na velmi vulgární úrovni, jelikož za vším vidí něco vulgárního, i za tím, čemu vůbec nerozumí, což je ovšem typicky česká vlastnost, nikoliv ostravská. A nyní na ty dva zmrdy.

O opileckých eskapádách největšího slizkého tvora v české politice toho bylo napsáno hodně. Sám sebe nazývá dokonce kokotem, prostředníček vystavuje na počkání, vulgárně telefonuje, vyhrožuje a fyzicky napadá občany na ulici. Ano dal by se pasovat na jednoho z největších zmrdů české politiky, ač konkurence je veliká. Takový Zaorálek s Kalouskem drží skoro rovné skóre. Ovšem až do tohoto týdne, kdy si Kalousek zahrál na teroristu a ohrozil lidské bytosti na letišti, díky své vypité hlavě. Proto po tomto týdnu dokonce převýšil adepta, který požíral psy, byl idiotem, když věřil Grossovi a navíc ještě čichal těkavé látky. To Mirek Arcikokot jenom chlastá jak Feldkurát Katz.

Ač předešlé bylo šílené zjištění, tak politická scéna má na svých prknech největšího zhovadilce, jakého kdy světlo světa české politiky spatřilo. Je to chudáček starej, degenerovaný, tupý, spící, slintající, mlaskající a dále je to lhář, úplatkář, politický turista, po jednom otci fašista, po druhém nacista, taky je to vlastizrádce, ale co nejvíce je, tak to je největším politickým zmrdem v České republice. Není mu rovno. Každý tušil, že jím mohl být Havel, ale Havel ne. Protože Havla si Schwarzenberg formoval do pozice, jakou potřeboval. Nyní je to zřejmé. Za éry Havla byly běžné zmrdské útoky z havloidních řad, ovšem dnes tyto útoky jsou desetinásobně silnější.

Blíží se volby, proto si dávejme pozor, aby se nám politické formy života na úrovni zmrdů, nezažraly moc hluboko pod kůži. Jsou jako mor, šíří se rychle a následky jsou katastrofické. Stačí jen, když musíme strpět ty, kteří je svou omezeností nedokážou odhalit a navíc je ještě podporují. Tito zmrdy nejsou, ti jsou jen běžní a řadoví ubožáci, kteří jsou díky své omezenosti zneužitelní. Pro Karla podělaní užiteční idioti!