Žihadlo Hradu i do Černínského paláce

Chtěli Zemana, jsou z něj v rozpacích, tak něco podobného hlásá dnešní Mladá fronta DNES, asi největší bulvární žumpa, která si na seriózní deník jen hraje, jelikož obsah je z více jak 50 % shodný s dnešním vydáním Blesku, který se hrdě k bulváru hlásí. Co se Zemanem na hradě? Raději nic. Novinář MFD mu vyčítá, že málo cestuje a dělá rozruch doma. Ten novinář musí být asi dostatečně perverzní, jelikož buďme rádi, že Zeman popíjí a opíjí se na Hradě a nedělá ostudu v zahraničí. Jeho dosavadní zahraniční cesty stačily a už by cestovat nemusel, nebo ještě někde na letišti upadne jako alkoholový vzor Jelcin.

Určitě Zemana nechtěli všichni, co jej volili, jen podlehli hloupému nátlaku o menším zlu. Já jsem prvně volby vynechal, jelikož nebylo co volit. A v druhém kole to bylo ještě horší. Mít výběr mezi senilním alkoholikem nebo degenerovaným senilním staříkem je stejné, jako mít výběr mezi lejnem kravským nebo vepřovým.

Schwarzenberg by určitě nebyla lepší volba, ale stejná tragédie. Co udělal jako ministr zahraničí, když europoslanec Stadler vyřvával jako Hitler před zabráním Sudet? Jací že Češi jsou, a jak vraždili Němce, když to bylo právě naopak. Němci začali nejhorší válku lidských dějin a dnes se stavějí do role obětí. Degenerovaný schwarzenberský potomek neudělal nic. On asi usnul dokonale a na ministerstvu mají strach jej vzbudit, aby se nezachoval jako Schweineberg a Stadlera nakonec nepochválil, jelikož je to jeho krevní skupina. Rod Schwarzenbergů byl kolaborantský, jeho rodný otec fašista a jeho adoptivní otec nacista, co po takovém zhovadilci taky chtít, že ano?