GLOSA: Dinosauří vajíčka si volí předsedu

Hlavním heslem Věcí veřejných před parlamentními volbami vyřvávaly, aby se z politiky vyhnali dinosauři. Koho tím mysleli, jasně naznačili. Politický dinosaurus je kdokoliv, kdo není členem politické dceřiné firmy ABL, která se zve VV. Dneska si volí svého předsedu. Radek John již nekandiduje, největší šašek české politiky, kterého jsme na vlastní oči mohli vidět, zůstane asi jen poslancem. Ovšem mohl by složit i mandát a jít.

Jediný kandidát na předsedu podnikatelského projektu ABL v politice VV, který má šanci uspět je Vít Bárta. Tím pádem VV jasně deklarují a dále deklarovat budou, že vše co říkaly, byla jen mlha vypouštěna, aby staří dinosauři vyhynuli a z vajíček Věcí veřejných se vyklubali ještě větší netvoři a pijavice, které by místa po starých obsadili a kradli, korumpovali a kmotřili ještě více, nežli dinosauři staří. Ono mláďata jsou šíleně nenažrané.

Buďme rádi z jednoho, Věci veřejné naštěstí nemají šanci nic ovlivnit. A pomalu odpadají a upadají, jak do zapomnění, tak i propadlištěm dějin padají do hnoje politického odpadu, tam taky tyto zrůdičky české politické scény patří.