Socialisté předvedli zvracení ve sněmovně

To co včera předváděli socani v Poslanecké sněmovně, nelze okomentovat jinak, než že vyzvraceli za řečnickým pultem, obnažovali své duše, aby voliči viděli socanského ducha. Včerejší vystoupení kašpárků z vedení sociální demokracie a komunistických zločinců národu jen dokázalo, že poslanci těchto stran nejsou konstruktivní a umí jen verbálně masturbovat.

Dnešní vedení socanské bandy je velmi úsměvné, tak jako její poslanci. Zločince z KSČM, které je jen územní organizační složkou KSČ, nechme nyní stranou. To co socani předvádějí, to znamená, že v této straně již není nikdo, kdo by tuto stranu byl schopný vést, jako moudrý rozumný a rozvážný předseda, nynější úřadující předseda je cokoliv jiného, ale ne lídr.

Poslední sociální demokrat v české kotlině, Miloš Zeman, když šel vládě po krku, tak zjistil, když u toho krku byl, že je lepší ten vládní krk obejmout a ne škrtit, jelikož se v tom běhu ohlídl za sebe a uviděl, to co uviděl – psychopata Šipdlu, lenošku Buzkovou, kriminálníka Grosse, neostalinistu Palase, zlotřeného tlučhubu Zaorálka, zapoceného odborářského vepříka Škromacha, tuneláře Svobodu a mnoho dalších neužitečných idiotů – určitě jsem na hodně důležitých pacientů z Lidového domu zapomněl, jako na kvokajícího Mertlíka a totálního šílence nereálnosti a tuposti Sobotku, který dneska všem těm dalším šílencům a bláznům, co do strany natahal bratr Paroubek, šéfuje.

A po vzoru Miloše Zemana se vydávají ti rozumnější socani a snaží se spolupracovat s pravicovými stranami, jelikož socany sice lidé volí, protože ti co je volí, tomu nerozumí a jsou hloupí, ale zase socani nic neumí, tak potřebují chytré a rozumné, aby mohli něco dělat, tedy pravici – viz. povolební jednání v komunále. Ovšem toto neplatí na těch vrcholných postech socanů, tam je demence, tak rozvinutá, že budou jen od řečnického pultíku v Poslanecké sněmovně kydat hromady hnoje a lít močůvku, jelikož to je tak jediné, co oni umějí.

Nebojte, hned v noci, ten maras, co po sobě socani ve sněmovně na podlaze zanechali, tak byl uklizen. Přeji krásný den.