Bidenův mozek je v rozkladu

Kdo je Biden? Je dušvně zdráv? Bidenův mozek se rozkládá. Je to neschopný politik, to je mínění autorky fejetonu portálu American Thinker Andrea Widburg, která označila amerického prezidenta Joe Bidena za prohnilého politika a vyzvala ho k rezignaci.

Bidenův mozek je v rozkladu (repro: The New York Post)

Bidenův mozek je v rozkladu (repro: The New York Post)

„V posledních dnech jsme viděli, jak se Bidenův mozek rozkládá, zatím jeho tělo dál žije. Když mluví do mikrofonu, tak lže, vymýšlí si fakta ze svého vlastního života a mluví nesrozumitelné nesmysly,“ napsala fejetonistka ve svém článku.

Obecně se naděje amerických „Demokratů“ na udržení kontroly nad Sněmovnou reprezentantů dramaticky snížily. Podle Andrey Widburg předvolební projevy J. R. Bidena pozici jeho strany jen zhoršily.

„Říkám to jen proto, že je prohnilý, nekompetentní, až do morku kostí zkorumpovaný. Biden se na nás právě nyní dívá z obrazovek a údajně vede náš národ,“ napsala Widburg.

Rozkládá se nám Biden před očima

Biden idiot

Biden idiot


J. R. Biden, který letos oslaví 80 narozeniny, se stal nejstarším prezidentem Spojených států (SS) v dějinách. Pravidelně se dostává do směšných situací, kdy neumí najít cestu z pódia, podává si ruku se vzduchem, nebo prchá v zahradě Bílého domu před novináři. Jeho odpůrci považují jeho věk a případné zdravotní problémy za neslučitelné s výkonem jeho funkce.

J. R. Biden nezvládl vhodit hlasovací lístek do urny

Připomeňme, že J. R. Biden asi opravdu žije v jiném časoprostoru či dimenzi, než všichni ostatní, jelikož například začátkem dubna označil manželku Michelle bývalého prezidenta Baracka Husseina Obamy za viceprezidentku. Kromě toho J. R. Biden opakovaně nazýval svou viceprezidentku Kamalu Harris za prezidentku SS. Špatně vyslovoval jméno ruského prezidenta Vladimira Vladimiroviče Putina, pletl si slova „očkování“ a „eskalace“, stejně jako pomateně zaměňoval Sýrii za Libyi a Irák za Írán.