Schvalování vraždy a dvojí metr; Měl by být Babiš odsouzen, tak jak byl odsouzený Kesudis?

Předem upozorním: Nezastávám se žádného komunisty a nikdy bych tak nečinil. Pro neznalé mé osoby jen zopakuji: Nejsem ani komunista a ani nejsem antikomunsita. Ti jsou stejní. Já jsem nekomunista. Ale zpět ke schvalování vraždy. Čekal jsem, kdy to někdo zmíní nebo vzpomene. Nestalo se. Tak to zbylo, abych to udělal sám.

Andy Babiš

V roce 2015 byl odsouzen ostravský člen KSČM (pravomocně, neb se vzdal nevěříc v soudní systém, odvolání) Michal Kesudis k jednomu roku s podmínečným odkladem (je jedno na jak dlouho, to už je jedno) za to, že schvaloval vraždu našich vojáků v Afganistanu, kdy Talibánce považoval, nebo možná stále považuje, za legitimní bojovníky proti okupaci jejich země.

Letos v lednu byl zavražděn íránský generál Sulejmání při diplomatické misi v Iráku, kde byl vylákán Spojenými státy. Vražda byla provedena na příkaz Donalda Johna Trumpa. Andrej Babiš tuto vraždu íránského vojáka vlastně schvaloval.

Michal Kesudis | reprodukovaná fotografie: youtube.com

Babiš považuje zabití Sulejmáního za akt sebeobrany. Jako důvod uvedl, že Spojené státy považovaly dlouho generála za teroristu, který opakovaně útočil na americké, ale také další cíle v regionu. Tak jsme se dočetli v Právu.

Takže není vražda jako vražda. Je vražda legální, když ji nařídí loutkovodič Babiše, kdy český premiér není nic jen děvka Američanů? Nebo jaký je v tom rozdíl, když jsou zavraždění vojáci?

Odpověď? Jako za bolševika, jde o ideologii. (Dobrá a špatná vražda.) Tehdy se klaněli poskoci Moskvě, dnes se klanějí Washingtonu. Kdy budou naši politici hájit české zájmy a nebudou jen úslužné děvky?