Bude Marine Le Pen za šíření pravdy potrestána?

Pravda je v Bruselské říši zakázaná. Německý protektorát Francie, který je právě Němci řízen přes Brusel, má svá jasná pravidla. Černoši a Arabové muslimského vyznání mohou ve Francii zapalovat auta, bít policisty, krást, vraždit a loupit.

Marine Le Pen

Ovšem bílá žena a politička nesmí zveřejnit pravdu o Islámském státu. To je trestné, jelikož islámské vraždy nemají přeci s islámem nic společného – tak zní doktrína z Bruselu: Islámský terorismus nemá nic společného s islámem. Z pár pravdivých fotek vyhrožují Marine Le Pen ve Francii až čtyřmi roky vězení.

Marine Le Pen zvěstovala pravdu o tom, že Islámský stát je teroristická organizace islámu a islamistů s tím, že zveřejnila zvěrstva, kterých muslimové v rámci islámu a jejich ideologie – sepsané jakýmsi deviantním zmrdem Mohamedem, jsou schopní a páchají je. Také Evropa už zažila uřezané hlavy. Také už tady byla uřezaná halva muslimem ve Francii.

Jenže to vše se musí tajit, aby se bílý Evropan a bílá Evropanka, i se svými dětmi, nechali pomalu uvařit jako ta pověstná žába, která už pak nevykročí, jelikož nemůže.

Marine Le Pen má naději, že bude nová Jana z Arku, ale právě to zpodobnění mě děsí. Má naději Francii zachránit, ale pokud se jí to podaří, tak může i špatně skončit. Jak nám říká historie. Ne jen v Česku, ale i ve Francii, není doma nikdo prorokem.