Otevřený dopis: Slávku Sobotko, narodil jsi se jako retardovaný, nebo se Ti to stalo až v politice, že jsi vyzvracel mozek?

Obracet se na „premiéra“ země otevřeným dopisem není z pozice šéfredaktora tak zcela běžné, ale poslat požadavek o rozhovor něčemu tak tupému, hloupému a slizkému, či odpornému, co se jmenuje Slávek Sobotka, tak to bych se nemohl podívat ani do zrcadla.

Sobotka se chystá vykouřit mikrofon

Sobotka se chystá vykouřit mikrofon

Já, budu upřímný, když prozradím, že tím odporným nelidským a vlastizrádným slizem, který představuje Sobotka, opovrhuji. Každý slepičí kuřinec je užitečnější než Slávek Sobotka, lze jím alespoň pohnojit.

Slávku Sobotko,

budu ti tykat, jelikož opovrhuji podobným vlastizrádným podlým póvlem, jako jsi ty. Obracím se základními otázkami.

Pokud budeš mít koule a dopovíš, tak tyto odpovědi zveřejním, jelikož jsme šéfredaktorem konzervativního deníku bez politické korektnosti VlasteneckeNoviny.cz. Já tebou opovrhovat mohu velmi hluboko, ty ale nesmíš pohrdat občany, jelikož každé ráno, když uděláš to nejinteligentnější, co umíš, tedy vykadíš se, tak jedině díky občanům. Právě oni ti ze svých daní posílají peníze, aby jsi mohl na hajzlíku kadit, nebo spořit jako socanský křeček z poslaneckých náhrad na byt, pokud to nebylo jinak a nebyl to dárek od Balvana Bakaly.

Web TV-NOVA.cz zveřejnil video s tvými kecy, kde jsi mimo jiné uvedl: „Uprchlíci nejsou armáda! Pomůžeme prchajícím před válkou.“

Kdo ti řekl, že to není invazní armáda? Podle čeho soudíš, že není řízena, když důkazy o tom jsou, přímo od novinářů, kteří se do davu invazních migrantů infiltrovali.

Před jakou válkou, hlupáku utíkají? Pokud lidé odcházejí ze Sýrie, tak utíkají do Turecka. Je tomu tak? A kdo je ten, kdo odejde z Turecka? To není uprchlík před válkou, tupče. To je člověk, který páchá invazi do Evropy, jelikož v Turecku žádná válka není, alespoň to sám tvrdíš, Sobotko. Nebo jsi tak hloupý, že si myslíš, že ti takové hlouposti uvěříme?

Kdo Ti Sobotko dal právo dělat z voličů idioty? Nebo si myslíš, že náš všechny zastrašíš, aby jsi se nebál pak sám o svůj politický výsledek, kdy nezvolen budeš muset pracovat rukama, co jsi patrně nikdy v životě nedělal.

Radek Velička
šéfredaktor
VlasteneckeNoviny.cz


Odesláno na e-mail: sobotka@psp.cz