Hordy, které se valí na Evropu, máme legitimní právo vyhna

To co se dnes valí do Evropy je ve své mužské části jen vlastizrádný odpad. Oni totiž tvrdí, že utíkají před válkou. Jak může ovšem před válkou utíkat zdravý, dobře živený a svalnatý muž? Ten má nastoupit do armády a bojovat. Ženy a děti můžeme dočasně přijmout, ale přiznat jim jen práva Arabského světa.

invaze kobylek

invaze kobylek

Německá zrůda Merkel tvrdí, že je musíme přijímat a živit je v celé Evropě, jelikož utíkají před válkou v Sýrii, když se jedná o Syřany. Ovšem pokud se jedná o syrské muže, tak jsou to „dezertéři“ a vlastizrádci. Ti mají jedinou lidskou a morální povinnost: Dobrovolně se zapojit do syrské armády Bašára al-Asada a bojovat ve válce proti okupantům. Islámský stát je totiž okupant podporovaný Spojenými státy.

Takovými můžeme leda tak opovrhovat. Řešení je na jednoduché. Syrské občany mužského pohlaví v Evropě pochytat, následně je pak deportovat k rukám syrské vlády, aby byli zapojeni do armády. Nelidské? Prd. Když vypukne válka v Evropě, taky se Vás vláda nebude ptát a pokud se vyhnete vojenské službě, tak Vám podle české legislativy hrozí vězení.




Co se týče žen a dětí, tak ty zaslouží naši solidárnost a ochranu. Takové dočasně přijmout do uprchlických center, kde budou od našeho světa izolováni, tak jako v Arabském světě. V takové Saúdské Arábii (SUA), či Spojených arabských emirátech (SAE), nemají uprchlíci skoro žádná práva. Postarají se o ně v nutném, aby přežili: Stany, voda, jídlo a zákaz tábor opustit.

Toto jim stačí vzkázat, klidně přes elektronická média a pak činy. Muži, kteří sem dorazí, že budou předání tamním vládám, ze zemí odkud táhnou a ženy s dětmi, že jim dočasně ochráníme, až si vyženou agresory ze svých zemí. Vesměs to jsou junty podporové, ale právě Spojenými státy a zeměmi arabské koalice kolem SAE a SUA.

A pokud jsme násilně drženi jako vazalové Spojených států, tak do Washingtonu vzkázat, nikoho nepřijímáme ze zemí, kde jste tamní lidi „osvobodili“ Vašimi válkami – Libye, Afganistan, Irák.