GLOSA: Média si s Klausem naběhla a narazila si ústa

Zpracovaný průzkum, co by měl Václav Klaus dělat, až mu skončí prezidentský mandát, se nějak nevyvedl, pro média, která si myslela, že budou mít senzaci. Jenže ono se nic nestalo. Jelikož většina Čechů si jeho odchod z politické scény nepřeje. Ač je to vysoké procento, které by rádo pana Václava Klause vidělo v politickém důchodu, tak je to jen menšina obyvatel.

Celkem 48,6 procenta Čechů si myslí, že by Václav Klaus v politice pokračovat neměl. Ovšem některé média, pro které je lhaní více, nežli pravdivé informování, taková média, která jsou prolezlá lží a nenávistí, informovala, že většina Čechů si nepřeje, aby Václav Klaus v aktivní politice pokračoval a raději odešel do důchodu. Pravdoláskařský ksindl neumí ani počítat, když potřebuje lhát, jelikož 48,6 procent je stále menšina.

V rámci vysoké objektivity je nutno podotknout, že pravý opak, aby Václav Klaus zůstal v politice aktivní a zapojil se i po skončení prezidentského mandátu, si přeje 19 procent respondentů průzkumu, což je kvalitní základ, pro cokoliv. A považte, že tomu tak je i navzdory různým zrůdičkám, které na pana prezidenta plivají síru, špiní jej, lžou o něm a vyrábějí různé urážející a zesměšňující kampaně, v čele s Českou televizí, Halíky, Šídly, Pehe a jinými bojovníky. Tito bojují za vítězství lži a nenávisti ve společnosti, pod praporem lživé, odporné a pseudohumanitární pravdolásky.