Miloše Zemana jsem nikdy nevolil, volit ani nebudu, ale je to prezident. Ctím volbu jiných

Tyhle veřejné tanečky zkrachovalých havloidní zrůdiček a vše možných krysiček, štěnic a různých havloidních hovínek,nebo různých kavárenských jelítek, co se bez rozdílu pohlaví po sobě plazí jako cizopasníci v lidském střevě, mají asi programově něco zastírat. Není přeci možné v rámci přirozeného chodu světa, aby to co žije v podsvětí, lezlo všemi děrami na světlo boží. Tomu musí někdo, či něco pomáhat, aby se tady červi na veřejnosti ukájeli a veřejnosti bylo něco důležitého skryto. Zastírají, že si nás mocní světa jako žáby pomalu vaří?

Kája v reálných barvách

Kája v reálných barvách

Bubnování na buben šamanů v boji proti Hradu v Praze pokračuje již na desetiletí. Havloidní zrůdičky nemohou přes srdece přenést, že jsou, byli a vždy budou jen nuznou spodinou lidskou. Nemohou přenést, že krátká doba jejich modly Václava s lahví v kapse, věčně slitého a ve zvratcích válejícího se skončila.

Nemohou přenést přes srdce, že když se prosadila přímá volba prezidenta, že si lid prezidenta zvolil. Zvolili si košili, které je bližší kabátu. Zvolili si z nabídky všeho možného, to co jim bylo nejbližší. Zvolila si jej většina. Většina ochotných volit.

Smějí se Zemanovi, ale sami jsou na tom ještě hůř

Nevolil jsem Miloše Zemena a volit jej nikdy nebudu. Ale respektuji volbu jiných. Považuji se za demokrata, který i těm havloidním kurvičkám budu hájit svobodu slova, aby na prezidenta mohli plivat. Proč? Protože nejsem jako havloidní lůza, která by oponentům jako komunisti, ústa zavírala. Ano, rozdíl mezi komunistou před listopadem 89 a havloidem je nulový, jsou to všechno stejná prasata.

Havloidi jsou zvrácení, tak jako jejich matematika. Vyčítají, že Miloše Zemana zvolilo dle platných zákonů na prezdientský post „jen“ 2,7 milionů voličů (zaokrouhleně), ale pro jejich věčně spícího, pomočeného a pokaděného maňáska, který se degenerován již zrodil hlasovalo řádově o půl milionů voličů méně. Navíc není možné zapomínat, že voličů není co obyvatel, platných hlasů bylo celkem v druhém kole 4,9 milionu.