Tak nám lháři dementovali, že se nechystá okupace České republiky, pro to jsou jen dočasná cvičení

Včera veřejnost vyděsila informace, že Spojené státy (SS) chtějí “bratrsky internacionálně” okupovat Českou republiku umístěným svých vojsk na našem území. Vládní lháři to ihned dementovali, že se bude jednat jen o sérií cvičení, který už i probíhaly. Dále s tím, že to budou jen dočasná (?!?) cvičení. Tak nějak to drmolil ušatý Slávek Slaboduchý Sobotka. Ovšem ihned se ozvaly i různé dementní figurky z Evropských hodnot či TOP 09, že by moc rádi stále vojenské základy.Sobotka-Úsměv šelmy

Dnes může věřit politikům jen člověk zcela bez rozumu, jelikož pokud někomu zbylo minimálně rozumu tak ví, jak poznat když politik nelže. Politik nelže jen v tom případě, že mlčí. Tudíž pokud jste klidní, že Slávek Sobotka dementoval možnou okupaci České republiky vojsky SS, tak si nechte vyšetřit hlavu. Z jeho projevu vyznělo, že to jsou jen dočasná vojenská cvičení.

Poslední “dočasně” trvalo od roku 1968 do roku 1991.  Na příkladu minulé dočasnosti si můžeme stanovit jednotku dočasnosti a ta je: 23 let.