OSN jako špinavá děvka ve službách odporných Američanů a nečistých Arabů

Už samotné sídlo OSN napovídá, že tato organizace nemůže být vůbec nezávislá. Takové Švýcarsko by bylo určitě lepším místem pro usídlení mezinárodní organizace. V minulosti USA tvrdě určovaly, koho vpustí na půdu OSN a nyní se dokonce objevily informace, že NSA celé sídlo mezinárodních společenství fízlovalo. Proč si troufám tvrdit, že OSN je jen špinavá děvka? Nutí mne k tomu dvojí metr posuzování dění na planetě. Pokud něco vadí Američanům, tak to OSN odsoudí, pokud to vadí i Arabům, tak to odsoudí o to vehementněji. Pokud to vadí Arabům a Američanům je to jedno, tak to taky odsoudí. Pokud to Američanům a Arabům nevadí, tak to OSN nevidí. A vůbec se neposuzuje mezinárodní právo, to je na půdě OSN jen rohožkou před vstupními dveřmi a tam taky zůstává.

Jednací sál OSN | Foto: www.mzv.cz

Jednací sál OSN | Foto: www.mzv.cz

Ukrajina páchá genocidu a OSN mlčí, Izrael se brání před vyhlazením a OSN jej odsuzuje

Smrt a válka je vždy špatná. Nejstrašnější ovšem je, že první obětí jakékoliv války je pravda. Ta hyne ještě před prvním výstřelem a před první lidskou obětí.

Ukrajinská armáda vraždí ženy, děti, starce, páchá genocidu v Novorusku, stavějí se tam za peníze EU koncentráky a celé Novorusko má být podle plánů nacistů z Kyjeva etnicky vyčištěno od rusky mluvících. To je etnická čistka. OSN to nevadí, sem tam vydá nějaké vlažné prohlášení. Ukrajinská nacistická armáda tam ostřeluje školy, obytné doby, nemocnice a po obsazení dobytých území vystřílí všechny muže, jen proto, že mluví rusky.

Čím si to rusky mluvící v novoruských republikách zasloužili? Nechtěli být v jednom státě s nacisty, kteří se dostali k moci majdanským protiústavním pučem a proto využili svého práva na sebeurčení, které jim garantuje Charta OSN. Uspořádali referenda a rozhodli o své nezávislosti na nacistické Ukrajině.

Za to se nacistický režim z Kyjeva rozhodl je do jednoho vyvraždit a rusky mluvící, kteří tam žili odnepaměti vymazat z povrchu zemského nebo je vyhnat do Ruska. Domobranci brání své domy a svá práva, ale pro Američany a OSN jsou to ti zlí separatisti a teroristi.

Brání se jako Izraelci před vyhubením a vyvražděním, ovšem to není v zájmu USA, aby se bránili, tak jsou špatní. Pro těžbu břidlicového plynu na území Novoruska bude krajina bez lidí nejlepší.

Arabští vrazi od vzniku Izraele usilují o vyvraždění židů a vymazání Státu Izrael z mapy světa

Na druhé straně tady máme teroristy, kteří od vzniku Státu Izrael vraždí a pokoušejí se vyhladit židy, kdy za II. světové války se za tímto účelem spojili i s Hitlerem. Arabští teroristé ohrožují existenci nezávislého státu. Denně na něj střílejí stovky balistických raket s úmyslem vražit. Rakety ukrývají v obytných domech, nemocnicích, školách a děti používají jako živý štít.

Když se proti takovým arabským teroristickým zrůdám a vrahům Izraelci brání, tak to jsou oni světovým společenstvím, z kterého si arabské rasistické státy dělají prodejnou děvku, označováni za agresory.

V Novorusku bylo vyvražděno na stovky lidí, povražděny ženy a děti a OSN je to jedno. V Gaze jsou civilisté používání jako živý štít arabskými teroristy a ještě ty živé štíty jsou těmi štíty rádi a dobrovolně. Tam je jejich smrt tragédií.

Závěr

Pokud je mezinárodní právo na Vaší straně, ale nelíbíte se Americko-Arabské lobby terorismu, které je dnes vedeno černým diktátorem z Bílého domu, tak i při obraně Vašich životů Vás označí za agresora a to i na půdě OSN a i rezolucí OSN. Proto je OSN zbytečná, tak zbytečná jak byly zbytečné Spojené národy před II. světovou válkou. Ty taky vznikající válce nezabránily, nýbrž jí jen eskalovaly. Tak to se máme teda nač těšit.