Před dvěma roky pošel a stejně tady stále smrdí

Tak už je to dva roky, co tuhle zem nohou nešpiní homosexuál, alkoholik, závistivec, lhář, podvodník, prospěchář a humanitní vrah Havel. Ovšem po dobu svého života nechal ze sebe vyrobit modlu. To že z něj dělají modlu podobná hovada, jako byl on sám, tomu se nedivím, ale že na první pohled normální lidí si myslí, co to bylo za výjimečného člověka, tak to mne děsí. Havel nebyl nic, byla to jen figurka, kterou nám naservírovali. Byl to lidský odpad a ubožák. Ovšem marketinkově jde i zapáchající lejno, když jej dobře zabalíte, draze prodat.

Už je to dva roky a stále se z něj mohou různí devianti podělat. Letiště, pak pochcaný kousek Brna u Zelňáku po něm pojmenují. A nyní i divadlo v Plzni by mělo být zohyzděno jeho jménem. Je to ostudné, jak je tento národ slepý, blbý a tupý. Nějací šaškové, budou šaškovat a s krátkými nohavicemi chodit. Ale vy šaškové, ty krátké nohavice měl v době, kdy se stal posledním prezidentem komunistické ČSSR. Ale to je Vám jedno, kdo Havla podporuje je stejně idiot.

Měl jsem taky plán, jak si připomenout ten velký den, kdy pošel. Ale nevyšlo mi to zrealizovat. Přípravy započaly na poslední chvíli, ale nebojte. Za rok to bude. S přípravami započnu včas, aby dárek pro všechny zhovadilá havloidní prasata byl připraven. Takže za rok u třetího výročí úhynu.