Léčba komunismem? Otevřená hrozba, proto je třeba dávat pozor na pacienta, aby přežil

Komunisté jsou všude, kam jen se podíváš. Lezou z děr a nor na světlo a bez skrupulí obsazují vedoucí místa ve společnosti. Kde je chyba, co se stalo? Chybou je, že se právě nic nestalo. Žili jsme poslední desítky let v absolutní lži. Sliby byly, že demokratická společnost vyřeší veškeré problémy minulosti, ovšem bez morálky a tvořivosti demokratická společnost nevyřeší nic. Může být i ohrožením, kdy většina rozhodne, že oloupí menšinu o její majetek, aby se měla lépe. Historicky nic nového.

Komunisté ze všech partají umějí nejlépe lhát a slibovat nereálné

Pečení holubi nám do hub nezačnou létat, takovou zem neznají ani v pohádkách, tak proč mnoho lidí uvěří takovým předvolebním slibům? Lidé uvěří každému slibu, reálnost neposuzují, protože by si sami tu nereálnost přáli. Tyto tužby umějí nejlépe využívat komunisté, a je jedno, z které komunistické strany jsou. Pokud se sněmovna rozpustí, jako že se patrně rozpustí, nebo i v řádných volbách, budou komunisté vše třech hlavních komunistických partají úspěšní. Záleží, zda usoudí, že přišel ten čas, ovládnou a opanovat Českou republiku komunistickým vedením.

Je zde stále možnost, že oranžoví komunisté ze sociální demokracie utvoří koalici s fašistickou TOP 09 a extremističtí komunisté z KSČM budou stále uklizeni na střídačce, protože i mimo tuto partaj je dostatek prověřených kádrů a soudruhů. Lkaní nekomunistických levičáků tvořící jakousi havloidní sektu, že to tady opanují komunisté je taky směšným představením, jelikož oni jsou hlavními konkurenty těchto struktur, nikoliv však oponenty. Nechtějí vést společnost lepším směrem, nýbrž svým, také špatným, směrem. Případně jde jen o touhu po moci.

Dalším komunistickým prvkem je komunistický prezident Zeman a jeho strana přátel, který do vzniklé bramboračky bude chtít taky zasahovat a už nyní velmi aktivně zasahuje. Proto může nastat historická situace, kdy prezident komunista, bude tlačit na partaj, která jej podporuje a patrně by jí to ani nevadilo, pokud by se dostala do Sněmovny, aby vstoupila do otevřené koalice s extremistickými komunisty z KSČM a komunisty ze sociální demokracie. Komunistické obsazení by bylo dokonáno. Prezident komunista, premiér komunista, předsedové obou komor Parlamentu komunisté a předseda Ústavního soudu taktéž komunista.

Hrozí nám komunistické peklo? Ano, TOP 09 a ODS nás do něj ženou

Naše společnost si asi musí projít opětovně komunistickým peklem, jelikož většinově po tom volá, ale musíme si dávat pozor na to, abychom to jako společnost přežili, aby mohl být pak možný restart na nekomunistické vedení společnosti. Hodně chytráků možná objeví krásu svobody a vlastní odpovědnosti za sebe sama. Pak snad jedině už neuvěří falešným prorokům z TOP 09, ODS a jiných levicových uskupení, že oni jsou pravicí. Právě tito ženou hlupáky do náruče komunistů, jelikož cokoliv činí, činí v rozporu s tím, co slibovali, co hlásali a proti ideologii, kterou se zaštiťovali.

Strany jako ODS a TOP 09 se ani nesnažily budovat liberální ekonomiku volného trhu a konzervativní svobodnou společnost založenou na povinnostech a právech, kdy stát chrání své občany před útoky na jejich svobody a zajišťuje základní potřeby svých občanů. Malý stát nízkých daní, s minimem byrokracie a šikanou občanů. Stát, který nenařizuje styl fungování společnosti, jen po celospolečenské dohodě určí mantinely.

Na místo toho tyto strany, které se nazývaly pravicovými, ač byly jen stranami nekomunistického socialismu, nastolily pokus o společnost, která je se svobodnou nazývá, avšak veškerou svobodu svým občanům zapovídá, policie neřeší aktivity, které jsou trestné na základě toho, že někomu uškodí, ale jako v policejním státě všude přítomně šikanuje a odhaluje. Daně máme socialisticky vysoké a byrokracie je rozbujelé nejvíce v historii.

Nenechte se zase oklamat. Volte mozkem!

Nevěřte proto dalším lžím a strašením komunisty, oni sami vše, Ti co dnes straší, dělali pro to, aby se komunisté všech odstínů dostali k moci. Pamatujte, že opravdová pravice prosazuje minimální daně, minimální stát, maximální osobní odpovědnost za svou budoucnost, tradiční strukturu společnosti (jedinec, rodina, obec, stát) a zamítá veškeré experimenty sociálních inženýrů, jako i přerozdělování a integraci do uskupení, které požírají národní suverenitu.

Nevěřte ani lžím o propadlých hlasech ve volbách, protože právě Vaše právo je svobodně se rozhodnout, koho budete volit. Nenechte se přinutit volit menší zlo, protože zlo je stále zlem. Nenechte se nachytat na volební sliby známých tváří, to jsou jen maskoti. Volte ideologii, které věříte. Volte více mozkem. Volte svou nekomunistickou minulost. Dnes bude patřit do tábora poražených, ale zítra se probudí i Ti méně bystří a můžeme komunisty a socialisty ze všech možných stran porazit.