Vážený pane Bango, vynechte mne ze svých rasistických útoků

Včerejšího dne jsem se stal obětí rasistického útoku přímo na blogu.iDNES.cz. Bez udání důvodu mi bylo manipulováno obsahem mého blogu. Když jsem se dotazoval, co porušuji, nebylo mi odpovězeno a nebyla se mnou vedena žádná komunikace ohledně těchto cenzorských zásahů v rovině věcné, jen v rovině hysterické reakce, že porušuji.

Proto jsem se odhodlal k tomuto prohlášení a otevřené výzvě, aby dotyčný zanechal útoků vůči mé osobě, jelikož jediný motiv, který je možný je motiv rasový a pan administrátor vůči mé osobě postupoval rasisticky. Po těchto řádcích bude asi můj blog celý odstraněn, jelikož nastoupí rasistická ruka a kritika odstraní. Schválně jak dlouho budu ještě blogerem na iDNESu? Kdo chce, najde mne na FB nebo na e-mailu a tady.

Vážený pane Bango,

tímto konstatuji, že žádná pravidla neporušuji, vzhledem Vašemu konání ovšem musím konstatovat, že Vaše útoky jsou rasistické, proto Vás vyzývám, abyste rasistických útoků vůči mé osobě zanechal. Jelikož neste schopen konstatovat, které pravidla explicitně porušuji, jen se na ně odvoláváte, tak není možno dovodit Váš zásah. Ovšem Vás otevřený rasismus je viditelný, jelikož toto je jediná evidentní rozdílnost na základě, které můžete postupovat. Proto a ještě jednou Vás vyzývám, abyste upustil od rasistického a xenofobního jednání.