Slovenský prezident Kiska pozval na Slovensko ukrajinského vraha a válečného zločince

Bratři Slováci si po našem českém vzoru také neměli z čeho moc vybírat v druhém kolem prezidentských voleb. U nás to byl výběr mezi degenerátem šlechtickým a časem zdegenerovaným alkoholikem. Slováci si mohli vybrat mezi bezpáteřním socialistou, anebo skvostně zabaleným neznámým asilichvářem Kiskou. Zvolili si Andreje místo Roberta. U Roberta by si byli jistí, na čem jsou, prostě v prdeli. Ale o výrobku značky Kiska nevěděli zhola nic. Nyní koukají s otevřenými ústy, co našli, jak krabici otevřeli.
KISKA
Andrej Kiska se usadil v prezidentském úřadu a rozmýšlel, čím se zapíše do slovenských dějin. Přišel na to. Zaleze spojencům z NATO do zadnice, že mu nebudou vidět ani paty. Na Slovensko pozval ukrajinského vraha a válečného zločince Porošenka. O čem se Ti dva budou radit? Nebo bude Kiska svůj protějšek jen poslušně felovat? Tak se přeci zalíbí Obamovi. Tyto praktiky jsou v Oválné pracovně přeci oblíbené.

Takže co se nachází po otevření nádherného obalu s nápisem Kiska? Jen páchnoucí a zkažené zkysané mléko – Kiška, sem tam v tom plavou i kousky hovězího lejna.