Zděšení západních ekonomik je pochopitelné. V úpadku se bojí rostoucího ruského medvěda

Současné harašení ostrými slovy ze strany USA a EU nemá žádný jiný podtext nežli ekonomický. Euroatlantický ekonomický prostor se každým dnem budí opocený hrůzou, jak ruská ekonomika roste. Takže slova o ruské rozpínavosti, ač mají reálný základ, jsou jen voláním zlodějů, aby byl jiný zloděj chycen. Americká ekonomika, tak jako ekonomika EU, je v troskách. Zadlužení dosáhlo astronomických rozměrů, nezaměstnanost roste geometrickou řadou a produktivita ekonomik, které jsou škrceny ekonomickou regulací až domodra, prudce stagnuje. Kdysi se jásalo nad ekonomickým růstem v procentech, nyní v setinách procent.Radek Velička_BPK

Propaganda je mocná čarodějka, a pokud Vám denně lžou veškerá média, většina politiků a především hlásná trouba z Bruselu, tak méně inteligentní jedinci nebo jedinci se sklonem k rychlé možnosti vymytí mozku či jen bez kritického myšlení, teda ta šedá masa, která Vás obklopuje, ti tupci a totální vyžírky, si neuvědomí kde je pravda, nebo co je pravdě bližší. Prostě stále dokola opakují jako mantru velkou lež a sami se pak diví, když přijde konfrontace s realitou.

Dnešní propaganda se nám snaží namluvit, že západ s předluženými USA, které vede jejich totalitní diktátor černé pleti v Bílém domě rovnou do horoucích pekel a surovinově nesoběstačná Evropská unie, zadlužená na několik desítek generací dopředou, jsou právě Ti prosperující. To je cesta vydlážděna k zániku, věřit takové lži.

Na druhou stranu existuje ekonomika, která má minimální zadlužení, rozumnou inflaci, přijatelnou nezaměstnanost, tedy že nezaměstnaní jsou jen ti, kterým se pracovat nechce, důchody mají nad náš průměr, ale mediálně se o nich tvrdí, že jsou společností, která neprosperuje, která je totalitní, ač sami na tom nejsme lépe.

Dejte pak lidem, kteří znají obě strany této mince možnost se rozhodnout, jak měli tuto možnost obyvatelé Krymu. Pak si zvolili svou nezadluženou prosperující budoucnost v kulturním rámci, na který jsou zvyklí, před úpadkem a v rámci cizorodé kultury. Pokud toto nebude pochopeno, tak ti co to nepochopí, stále za blbce budou.

Tlachy o nějakých sankcích, kdy tyto sankce udělují krachující trpaslíci vůči obrovi, jsou směšné, proto pokud bude nějaká protiakce, tak bychom se jí měli bát. Takové protiakce mohou být smrtelné pro krachující euroatlantický ekonomický prostor. Pak nepomůže vůbec nic.