Zakazovači, přikazovači, omezovači a jiný póvl s Marvanovou v čele, začněte u sebe a zakažte první sebe

Že bylo vyhlašování nějakého Slavíka, tak to vím jen z médií a z informací, které se kolem mne mihly. Nevěnuji tomu pozornost, jelikož podobné ankety jsou jen k tomu, aby ohlupovaly národ a z lidí dělaly ještě větší pitomce. Když se bavíte tzv. pokleslou a průměrnou zábavou, tak nevěnujete pozornost důležitým věcem. A ejhle, ono i při takové příležitosti zjistíte, že omezovači, zakazovači, přikazovači, prostě cenzoři fungují i v této branži a že disidenti se k tomu vyjadřují, že svoboda slova jo, ale jen pro vybrané.

Je mi jedno, co nějaký Řezník rapuje a ani to nebudu zjišťovat, ale jde především o svobodu slova. Je to svobodný projev a vůbec s ním nemusím souhlasit, ale budu vždy bránit svobodu slova, jelikož pokud jí sebereme jednomu, tak ji pak seberou nám. Marvanová, bývalá disidentka, dokonce chce text nějaké písničky a autora kriminalizovat, to jasně ukazuje, že disidenti byly jen cvičené opice StB a o svobodě neví nic.

Když těmto zakazovačům, přihazovačům a omezovačům řeknete, že berou lidem svobodu, tak začnou kvičet jako prasata, že svoboda se musí regulovat. Vážení já Vám právo na Váš názor neberu, ale když se stále svými názory oháníte, jak jsou důležité, tak začněte u sebe. Dokažte, že to myslíte vážně – to zakázat vše. A zakažte první sebe.