Aktivistickým učitelům: Učte, neřešte blbosti!

Někteří učitelé zase předvádějí své duševní nedocenění. Děti na ně kašlou, rodiče taky, jelikož jejich povolání je spíše diagnóza a věřte, že někdy jsou trapnější, nežli byli jejich předlistopadoví předchůdci. Tehdy se našly vlaštovky, které vzdorovaly. Dnes jsou na systému nakolejení snad všichni a výjimku abyste pohledali. Fanatičtí aktivisté sundali ve školách obraz prezidenta Václava Klause a nyní ředitelé škol prohlašují, že nově zvoleného prezidenta nebudou ani vyvěšovat. Já jim rozumím, ale škola není jejich obývací pokoj. Ti co sundali Klause, tam uchystali místo degenerátu knížecímu, jenže ten to projel i díky své degeneraci a zhovadilosti lidské. Jsou zklamaní, tak nepověsí prezidenta žádného. Ono jim to ani nic nenařizuje, ale zase aktivisticky mládí svými ústy, aby se nějak zviditelnili, pakážníci.

Dokážu pochopit argument, že tam kde dosud obraz Václava Klause visí, jej po skončení jeho prezidentské funkce sundají a z ekonomických důvodů nový obraz prezidenta Zemana nevyvěsí. Jenže nepředpokládám, že tato skupina učitelů a ředitelů to bude medializovat. Prostě tam nebude viset nic. Tradice mocnářských a prezidentských obrazů ve školních třídách není zase tak stará, něco přes 150 let. Já osobně si pamatuji, jak se sundal Husák a dlouho v celé škole nic neviselo. Jenže pak se společností začal šířit nějaký zápach havloismu a najednou, tam byl vyfocený Havel. Ovšem zase na střední neviselo v učebnách nic. Ono prezidentský obraz v učebně, jak tak nějak o řediteli školy, zda je nechá pověsit či ne.

Jenže dnešní hysterie aktivistických učitelů, kteří tak pošlapávají čest své profese, má úplně jinou příčinu. Jsou naštvaní, že nevyhrál jejich kandidát a proto jako malí červíčci ve spolupráci s mediálními prostitutkami zviditelňují svou nespokojenost s demokratickou volbou prezidenta. Jaký je výsledek volby, jestli špatný nebo špatný, či ještě horší, to neřešme. Řešme, že učitel má učit své žáky objektivní pravdy a ne tahat do svých projevů politické postoje, jelikož děti by měly získávat názory na svět od svých rodičů a ne od aktivistických učitelů. Proto učitelé naučte se učit, tak aby to žáky zajímalo a neřešte blbosti typu, kdo bude na Hradě v Praze větrat sály.