Maskot Schwarzenberg zase trousí kolem sebe

Zahraniční politici litují nezvolení Schwarzenberga naším prezidentem. Ono litovat mohou. Ovšem vůbec tvrzení, že lituji nezvolení někoho je velmi problematické ve svobodné a demokratické společnosti, toto si může politik myslet a svému politickému partnerovi soukromě sdělit a respektovat demokraticky výsledek voleb. Tedy pokud to není politik z nedemokratického autoritářského světa. Jací to byli politici, pane ministře zahraničí? Němečtí, rakouští a převážně eurohujerští? Určitě to byla Vaše spojenkyně ve válečných zločinech na Kosovu, ta kosovská aktivistka, která z teroristické UČK udělala vládní sílu na uloupeném Kosovu a válečného zločince a vraha premiérem Kosova. Ta krvavá řeznice? Madeleine Albright.

Doufejme, že když Schwarzenberg trousí tyto rozumy, ta je to jenom projev stařecké demence, následky mozkové mrtvice a vůbec projev šlechtické degenerace, kdy páření mezi rodinou, je pro ně běžné. Snad, za jeho slovy není nic jiného, než zhrzení kdekoliv usínajícího staříka. Toto vysvětlení by bylo uklidňující. Ovšem měli bychom být na pozoru, naše tradice nám ukazují, že poražení se nevzdávají a uchylují se k neférovým praktikám, ránám pod pás útokům ze zadu nebo využití léček nebo zahraniční spojenců s vlastními zájmy.

Nebo se chystá jiný scénář? Kalousek něco naznačoval, nezvolili jste si Karla prezidentem, idioti. Tak jej budete mít premiérem. Co když už Karlovi, Mirkovi a TOP 09 pomáhají sudeťáci s nějakými lživými materiály a důkazy, jak je menšina Havloidů u nás šikanována a persekvována a pak to tradičně v Mnichově vytáhnou. Třeba píšou i nějaký zvací dopis armádám NATO, aby nás trošičku humanitárně vybombardovali a Karel byl ukojen a stal se největším Čechem, ač česky ani mluvit neumí. A pak celé Česko rozpustil jako kostku cukru v evropské sračce, kterou EU nazývají.