GLOSA: Zeman bude pořádat slet eurohujerských čarodějnic

A je to tady, nad Hradem v Praze zavlaje modrý hadr posetý hvězdami. Miloš Zeman, eurohujerský poloblb z Vysočiny s komunistickou minulostí, si pozve maoistického idiota Barrosa, aby mu asistoval při vztyčování vlajky EU. Hrad je symbolem české státnosti a už nacisté si nad něj pověsili hákový kříž, aby dokázali porobení našeho národa. Všichni eurohujeři se již raduji, tetelí perversním blahem a těší se, jak se této události, která pošlape národní hrdost, zúčastní nebo ji halasně rikem hyen podpoří.

Rozdíl mezi vlajkou nacistického Německa a vlajkou EU je symbolice minimální. III. říše dobývala svět vojensky, EU jako IV. říše dobývá Evropu ekonomicky, kdy z národů Evropy dělá dlužební vazaly. Náš Hrad byl ostrůvkem normálnosti a popírání evropského idiotismu. V budoucích dnech sám největší idiot evropský bude s ožralou českým vztyčovat nejodpornější vlajku světa, která ani vlajkou není. Je jen modrým hadrem, který je post hvězdami.

Máme tradici pálení čarodějnic, že špatné po zimě odchází a dobré s jarem přichází. Jsem proti gestům typu zapalování vlajek států, jelikož to ponižuje národ daného státu. Ovšem EU není stát, nemá národ. EU je jen pokračování poroby lidí, proto den vztyčení vlajky EU na Hradě v Praze, nechť je dnem pálení evropské vlajky.

Jste pro vystoupení České republiky z Evropské unie?

Nahrávání ... Nahrávání ...