Slušní lidé nestávkují, slušní pracují

Co dnešní dění vypovídá o naší společnosti? No vypovídá toho vcelku dost, že mezi námi máme mnoho spoluobčanů, kteří se nechají manipulovat. Mnoho těch, kteří věří planým slibům a pohádkám o létajících pečených holubech rovnou do úst. Nebo jak jinak si vysvětli to co se nyní děje?

Slušný člověk pokud něco chce, tak si na to vydělává prací. Neslušný si vynucuje od pracujících, aby něco měl, nebo měl více než má, nebo si dokáže vydělat. Když má málo, tak ať více pracuje, nebo přemýšlí o tom, jak pracovat, aby měl víc. Jenže neslušný si to vynucuje a to jakýmkoliv způsobem.

To co nyní předvádějí odboroví předáci, tak to je snůška sprosťáren, vyzývání k trestné činnosti, nabádání k neúctě k jiným obyvatelům české republiky a zasévání vysoké polarizace naší společnosti. Jejich jednání je hloupé, zlé a primitivní, ale co bychom chtěli od primitivních vypelichanců, kteří si od tohoto jednání slibují jen jediné, tím není blaho odborářů, kterým lžou a podvádějí je, nýbrž osobní prospěch, aby si zasloužili nějaké hezké volitelné místo na kandidátkách sociální demokracie.

S rétorikou jim vlastní se nám snaží vnutit myšlenku, že pokud něco chceme, tak si to vystávkujme, ovšem nějak jim to tvrzení pokulhává. Ono na dlani, kde nic není, tak ani stávkou nic nebude. Lžou. A omezené davy jim věří. Jak jsou omezené? Jak množství, tak i duševně.

Odborářští bossové se svou činností na hraně ústavnosti snaží změnit regulérní výsledek svobodných voleb a tím ohrožují demokracii v naší zemi a sociální smír. Jelikož co je sociální smír? Je to jen mantra odborářů, ovšem když to nazveme politicky nekorektně, tak sociální smír je uplácení neschopných penězi schopných. Nic víc to není.

Snaha odborářů je změnit naší demokracii v jejich oblíbenou lidovou demokracii a k vládě hloupý, zlých a tupých mas. Už jim chybí jen ustanovování Lidových milicí, které budou bestiální způsobem prosazovat jejich pomatené myšlenky. Už jim chybí jen ty zločinecké bandy pivních dědků, kteří budou za zpěvu budovatelských písní, v kožených kabátech a s flintou na rameni, pochodem ulicí zastrašovat slušné a spořádané občany.

Naše odbory jsou zločinecká banda, která ohrožuje demokracii.